eMAG dezvăluie cum poți prinde reducerile de Black Friday

eMAG dezvăluie cum poți prinde reducerile de Black Friday

eMAG începe campania de Black Friday pe 15 noiembrie, dimineața. Până atunci, te învață cum să te pregătești ca să prinzi ce ai nevoie. Așa că uite, pas cu pas, cum poți încerca să cumperi ceva ce e la preț excelent.

Pentru Black Friday 2019, eMAG aruncă pe piață un Ferrari, cafele Starbucks, vacanțe exotice, dar și sute de mii de electronice. Cele mai bune prețuri vor fi la produse care-s în cantitate limitată. Ca să prinzi așa ceva, trebuie să ai noroc, dar și un pic de habar cum să cumperi.

eMAG mizează în acest an, cum a făcut-o de Black Friday până acum, pe aplicație și site. Astfel, trimite o notificare în aplicație când dă drumul campaniei. Nu toate notificările ajung în același timp, așa că ești cumva la noroc. Dar dacă ajunge trebuie să te mai îngrijești de câteva lucruri.

Cum zice eMAG că poți să prinzi reduceri de Black Friday

ghid emag black friday

Deocamdată, magazinul n-a dezvăluit care sunt reducerile excelente de anul acesta. Dar prima recomandare e să le adaugi la favorite pe cele pe care le dorești. Astfel, acolo le vezi mai ușor și de Black Friday le adaugi mai repede în coș.

Înainte de toate ar trebui să ai datele din cont completate. Asta înseamnă de la adresă și carduri de pe care plătești până la adrese de livrare (dacă sunt mai multe) și, eventual, să ai aplicația instalată și să te asiguri că și ea e configurată. Aplicația eMAG e disponibilă pe Android și iPhone, iar în dimineața Black Friday va primi o notificare c-a început evenimentul.

Odată ce-ai salvat cardul, când finalizezi comanda, alegi doar să plătești. Dacă ai mai plătit de pe același card, atunci va fi înregistrată rapid o plată nouă. Trebuie doar să mai fi cumpărat prin același cont. Dacă nu, în dimineața de Black Friday va trebui să confirmi plata prin 3D Secure.

Cele mai bune și mai multe reduceri vor fi dimineață. Totuși, magazinul susține că va avea diverse oferte de-a lungul zilei de 15 noiembrie.

Citește și:
Etichete: