eMAG dezvăluie cele mai ciudate „reduceri” de Black Friday: Ferrari? Starbucks?

eMAG dezvăluie cele mai ciudate „reduceri” de Black Friday: Ferrari? Starbucks?
Sursa foto: Răzvan Băltărețu / PLAYTECH

În urmă cu opt ani, Black Friday la eMAG s-a axat pe electronice. Sigur, nu lipsesc nici în 2019, dar acum alte categorii sunt de interes mai mare. Și le-am adunat pe toate aici, de la Starbucks la Ferrari.

eMAG are Black Friday pe 15 noiembrie. Pornește dimineața și susține că anul acesta reducerile ajung la 270 de milioane de lei. Totuși, nu mai e doar despre electronice și electrocasnice sau fashion. Acum e vorba despre mult mai mult, de la experiențe la mașini și îngrijire personală.

Cele mai „banale” categorii de produse la eMAG de Black Friday

Pentru anul acesta, eMAG susține că a investit trei milioane de euro ca site-ul să nu pice de Black Friday. Dar acum nu mai e vorba doar de site, ci și de aplicație. Astfel, va avea serverele puse la punct (probabil), parteneriatele cu curierii (FAN Courier e cel de bază), 250 de locații easybox și 625 de oficii Poșta Română. Totodată, 8.000 de parteneri în Marketplace.

Când vine vorba de reduceri tradiționale, eMAG promite de Black Friday următoarele:

 • 70.000 de televizoare – inclusiv cu diagonale mari
 • 120.000 de telefoane – Apple, Samsung, Nokia, Huawei și alte branduri
 • 22.000 de laptopuri
 • 15.000 de mașini de spălat
 • 200.000 de electronice mici, unde intră aspiratoarele, blenderele etc.
 • 200.000 de anvelope (te poți aștepta și la prețuri de 100 de lei, pe stocuri mici)
 • 300.000 de produse fashion
 • 21.000 de frigidere
 • 150.000 de parfumuri și cosmetice
 • 50.000 de articole și echipament sportiv
 • 400.000 de jocuri și jucării

După acestea, vine acele reduceri care-ți fură ochii și te fac să intri pe site. Totodată, nu-s chiar reduceri, ci mai mult pachete sau oferte pe care nu le-ai avea în altă parte. Astfel, eMAG a diversificat conceptul de Black Friday ca să atragă mai mulți oameni pe site și, eventual, să cumpere mai mult.

În sensul achiziției în volume mari, sunt și finanțările în rate: 18, 24 sau chiar 40 de rate prin diverse bănci partenere.

Cele mai ciudate oferte de la eMAG

ferrari la emag black friday

Pe 15 noiembrie vor fi 3,5 milioane de produse la promoție – eMAG și cei 8.000 de parteneri în Marketplace. Va fi un Ferrari cu reducere de 45.000 de euro și ofertă Starbucks: două cafele la preț de una.

De la Blue Air vei putea cumpăra vouchere cu reducere de 50% – astfel, dai 250 de lei și „cumperi” o reducere de 500 de lei. Mai există de 400 și 250 lei.

Sunt și servicii medicale: abonamente medicale și stomatologice, alături de experiențe la conace și castele, dinner in the sky, zbor cu balonul sau vizite la crame și chiar golf.

Vor fi bilete la evenimente ca Electric Castle, Tomorrowland, Sunwaves, Celine Dion, Michael Buble sau Lana del Rey. Da, Black Friday cu achiziție de experiențe. eMAG a încercat rețeta și în trecut. Nu lipsesc competiții de tenis, fotbal sau Formula 1.

Nu în ultimul rând, de Black Friday vei putea lua de la eMAG reduceri la Pony, BCR eGO (serviciu de închiriat mașini electrice), Autonom (pentru închiriat mașini cu șofer), Blinkee City pentru scutere electrice și chiar Black Cab.

Da, vor fi și mașini, dar fără Dacia: de la Audi și Skoda până la Ford și BMW. Și motociclete Kawasaki.

Citește și: