Download Daemon Tools Lite pentru PC, Windows. Descarcă de aici

Download Daemon Tools Lite pentru PC, Windows. Descarcă de aici

Pentru download Daemon Tools, nu trebuie să urmezi foarte mulți pași, dar ar fi bine să ai în vedere căteva particularități, începând cu utilitatea programului pe Windows și macOS.

Daemon Tools este unul dintre cele mai vechi programe pentru unități optice virtuale. Descrierea în sine poate prea destul de abstractă, dar există multe circumstanțe în care astfel de aplicații ți-ar putea fi de folos. Practic, după instalare, în File Explorer sau Finder, ai una sau mai multe unități optice care nu există de fapt instalate fizic în sistem, dar care pot găzdui imagini de CD, DVD sau Blu-ray la fel ca un DVD-ROM tradițional.

În prima fază, aplicațiile de tip Daemon Tools, PowerISO sau WinISO au fost inventate pentru a ”păcăli” programele care nu funcționau decât cu discul fizic prezent în sistem. Putea fi vorba de jocuri video, enciclopedii digitale sau alte câteva aplicații. Aceleași programe facilitează și realizarea de imagini, arhive sau copii de siguranță pentru discurile care, în teorie, sunt protejate împotriva copierii.

Înainte să faci download Daemon Tools Lite 10, este recomandabil să ai în vedere că există mai multe versiuni ale programului, unele dintre ele contra cost. Marele avantaj al versiunii plătite constă în lipsa reclamelor, pe care le poți oricum debifa la instalare, dacă ești atent. În plus, beneficiezi de suport tehnic în cazul în care întâmpini vreo problemă în utilizarea software-ului, dar este puțin probabil să se întâmple acest lucru.

Download Daemon Tools Lite pentru PC sau Mac

Download Daemon Tools Lite

Daemon Tools Lite 10 este ultima versiune a programului. Suportă interacțiunea cu orice formate de imagini de discuri. Poți vedea conținutului hard disk-urilor de la mașini virtuale (VHD) sau poți deschide și copia fișiere din interiorul unor arhive ZIP. În același timp, poți crea copii de siguranță al discurilor tale importante în formatele ISO, MDX, MDS și APE. În situația în care interacționezi deseori cu astfel de fișiere, este bine de știut că Daemon Tools Lite te ajută și managementul lor facil, printr-o interfață prietenoasă.

Pentru download Daemon Tools Lite pentru Windows, ar fi bine să accesezi site-ul producătorului la această adresă. Apasă pe butonul marcat DOWNLOAD din partea dreaptă marcat dedesubt cu mesajul ”Free with ads”. Dacă ești utilizator de Mac și crezi că ai nevoie de acest program, descarcă-l de la această adresă printr-un click pe butonul de culoare albastră marcat Download. Dedesubt ar trebui să aibă mesajul ”For free”.

După ce faci download Daemon Tools Lite pe un PC cu Windows, de la Xp până la Windows 10, urmează instalarea. Din kitul de instalare, optează pentru Licență gratuită, cu reclame. După câteva secunde de download adițional, apasă pe Instalează. Bifează Free Licence și inițiază instalarea efectivă printr-un click pe Agree & Continue. Dacă primești vreo ofertă precum cea la Avast antivirus, asigură-te că ai debifat instalarea sa în colțul din stânga jos. Apasă pe Install. Este posibil ca la final să fie nevoie să-ți repornești sistemul, înainte să poți utiliza programul. Dă-ți acordul în acest sens și, după restart, utilizează Daemon Tools Lite fără niciun fel de probleme. Dacă programul te invită să testezi funcții Pro contra cost, pentru o perioadă limitată de timp, apasă pe Skip în dreapta jos.