Download DAEMON Tools Lite: ultima versiune gratuita

Indiferent dacă interacționezi mai rar sau mai des cu imagini virtuale gen ISO sau NRG, e bine să știi cum faci download la Daemon Tools Lite complet gratuit.

Pentru download Daemon Tools Lite, cel mai bine ar fi să folosești pagina oficială a dezvoltatorului. Astfel, ai garanția în permanență că vei descărca cea mai recentă versiune. În plus, eviți și împachetarea de către terți a kitului de instalare cu alte utilitare de care nu ai nevoie.

Unul dintre cele mai populare programe de acest fel, Daemon Tools Lite a devenit din ce în ce mai complex de-a lungul anilor, dar asta nu înseamnă că neglijează funcțiile de bază. În continuare poți să montezi imagini de CD-uri, DVD-uri sau discuri Blu-ray în unități optice virtuale. Față de primele versiuni, ultima variantă de Daemon Tool Lite facilitează crearea de fișiere MDX, MDS sau ISO din discurile pe care le ai și pe care le dorești stocate în format digital. În plus, prin intermediul unei interfețe intuitive, poți foarte ușor să-ți creezi o bază de date cu imaginile tale pentru a le monta ușor pe viitor.

După ce ai făcut download la Daemon Tools Lite, instalarea este una cât se poate de facilă. Utilizarea pe termen lung este complet gratuită, cu mențiunea că vei fi nevoit să suporți câteva reclame. Alternativa este să plătești până la 60 de dolari pentru câteva funcții suplimentare precum suport pentru stick-uri USB bootabile, ISCSI și montarea simultană a unui număr nelimitat de imagini în unități optice diferite. Partea bună este că licența este pe viață, iar dacă optezi pentru activarea tuturor funcțiilor disponibile, vei achita doar 29 de dolari în loc de 60 și ai dreptul să instalezi programul pe 3 PC-uri diferite.

Revenind însă la versiunea gratuită de Daemon Tools Lite, aceasta permite crearea a patru unități optice virtuale în care să introduci imagini de CD/DVD-uri. Dacă vrei să faci backup la CD-uri pentru a le accesa pe viitor de pe hard disk, le poți salva în ISO, MDX, MDS și APE. Până și arhivele ZIP pot fi montate ca unități virtuale după download Daemon Tools Lite. Dacă nu intenționezi să interacționezi foarte mult cu interfața programului și te interesează doar partea de montare a imaginilor, Daemon Tools poate lucra în fundal. Este suficient doar să faci dublu click pe un ISO, iar conținutului acelui fișier va fi disponibil după câteva momente în File Explorer sau My Computer ca o partiție suplimentară. Depinde doar de tine cât de mult vrei să profiți de bătrânul utilitar al celor de la Disc Soft Ltd.