Disney+, alternativa principală la Netflix: cât costă și când se lansează

Disney+, alternativa principală la Netflix: cât costă și când se lansează
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
08:04 16.04.2019

Disney plănuiește să-și lanseze propriul serviciu de streaming înainte de finele acestui an. Prețul său va fi mai mic decât cel practicat de Netflix.

În ultimii ani, au apărut mai multe speculații legate de un serviciu de streaming al celor de la Disney. În contextul în care gigantul american are în portofoliu producții foarte populare precum Marvel, Pixar sau Star Wars, probabilitatea de succes este una foarte mare. Până acum însă, nu au existat detalii oficiale legate de disponibilitate.

Disney este un gigant indiscutabil al industriei cinematografice de pe întregul mapamond. În ultimele luni, a crescut și mai mult datorită finalizării achiziției Fox. Rămâne doar să vedem cum va organiza compania americană acest amalgam de proprietăți intelectuale într-o singură platformă de streaming, împreună cu alte producții originale create special pentru platforma cu pricina.

Serviciul de streaming Disney+ va fi lansat oficial pe 12 noiembrie 2019. Data nu pare să aibă o semnificație specială, dar se aliniază cu zvonurile conform cărora va ajunge online în ultimul trimestru al acestui an. Oficialii Disney au menționat în trecut că se va lansa în 2019, dar data de mai sus nu mai fusese menționată anterior.

La ora actuală, cel mai ieftin abonament la Netflix este de nouă dolari. Disney+ va fi doar șapte dolari, ca tentația să te abonezi să fie semnificativ mai mare. Ca o oferă suplimentară, dacă te vei abona din start pentru un an, vei beneficia de două luni gratuite, pentru un total de 70 de dolari. Netflix nu ți-a oferit niciodată un astfel de beneficiu adițional. Mai mult decât atât, Netflix a mărit de curând prețurile practicate.

În prima fază de propagare, Disney+ va fi disponibil doar în Statele Unite, urmând ca în următoarele luni să poată fi accesat și din alte colțuri ale mapamondului. Tot în SUA, utilizatorii care vor să se aboneze la noul serviciu de streaming împreună cu Hulu sau ESPN+, se vor bucura de reduceri suplimentare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI