Digi îți dă Samsung Galaxy S10 mai ieftin: cum profiți de ofertă

Digi îți dă Samsung Galaxy S10 mai ieftin: cum profiți de ofertă

Samsung Galaxy S10 e la Digi încă din ziua în care era și la ceilalți operatori. Avantajul e că Digi are și un sistem flexibil de achiziție.

Vestea proastă e că Digi a mărit prețurile de luna aceasta. Vestea bună e că încă menține sistemul de achiziție în rate. Astfel, îți finanțezi mai ușor telefoanele bune pe care le vrei, chiar și Samsung Galaxy S10. Am cercetat prețurile practicate de Digi pentru Samsung Galaxy S10 ca să-ți zic cât plătești și ce presupune această achiziție.

Cum iei Samsung Galaxy S10 de la Digi la preț mai bun

  • Samsung Galaxy S10e, preț la Digi în rate: 131 de lei pe lună, avans 355 lei
  • Samsung Galaxy S10, preț la Digi în rate: 161 de lei pe lună, avans 435 lei
  • Samsung Galaxy S10 Plus, preț la Digi în rate: 166 lei pe lună, avans 815 lei

Oferta de achiziție telefoane în 24 de rate este disponibilă prin creditele ING Acum și UniCredit Consumer Financing. Ca să poți cumpăra un telefon așa trebuie să ai venituri de minimum 1.000 lei, din salarii sau pensii. Și să mai știi că nu sunt eligibile şi nu pot fi luate în calcul veniturile obţinute de cadrele militare, precum şi de alte categorii profesionale angajate în sistemul public. În aceste cazuri, datele pentru venituri nu sunt disponibile pentru verificare in baza de date centralizată ANAF.

Altfel, la Digi, fie că îți cumperi prin ING, fie prin UniCredit, beneficiezi de: 24 de rate egale, fără dobândă, incluse în factură, și comisioane zero pentru acordare și administrare.

Programul se acordă pe loc, în magazine, și poți finanța între 200 și 4.000 de lei din valoarea telefonului. Spre comparație, las mai jos prețurile Samsung Galaxy S10 la acest operator, fără sistemul de rate. Trebuie să știi și că oferta de acum e valabilă la portare, iar toate detaliile sunt pe site-ul operatorului.

  • Galaxy S10e negru: 3.500 de lei și are ca hardware 6 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare
  • Galaxy S10 negru sau alb: 4.200 de lei și are ca hardware 8 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare
  • Galaxy S10 Plus negru sau alb: 4.800 de lei și are ca hardware 8 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare
Citește și:
Etichete: