Oferte Digi: cum iei mai ieftin abonamente și telefoane Samsung, Huawei

Oferte Digi: cum iei mai ieftin abonamente și telefoane Samsung, Huawei

Digi Mobil are precomandă la Samsung Galaxy S10, dar, dacă n-ai bani de el, ei bine, există altele pe care sigur ți le permiți. Chiar și abonamentul poate fi mai ieftin.

Din martie, Digi | RCS-RDS a mărit prețurile. A compensat această veste proastă cu câteva mult mai bune. De exemplu, poți ajunge să plătești doar trei euro pe lună pentru abonamentul Optim Nelimitat, care, în general, costă cinci euro pe lună. Asta ca să nu mai zic de telefoane la preț bun.

Ofertele Digi la telefoane Samsung, Huawei și nu numai, dar și abonament mai ieftin

Cu oferta Digi de acum poți obține Optim Nelimitat cu internet nelimitat în 4G la trei euro pe lună. Ce trebuie să faci e să închei patru sau cinci abonamente Optim Nelimitat. Per bucată, prețul e de cinci euro și scade pe măsură ce sunt mai multe abonamente.

În ceea ce privește ofertele la telefoane, le poți cumpăra în rate – 24 de rate prin ING Bank sau UniCredit Consumer Financing – cu avans zero sau plătești o sumă anume pentru telefonul pe care îl vrei.

De exemplu, cel mai bun telefon pentru care nu trebuie să plătești avans la Digi este Huawei Mate 10 Pro. Acesta costă 125 de lei pe lună. E, totodată, compatibil cu standardele VoLTE și VoWi-Fi pentru apeluri mai bune. Apoi, e Huawei Mate 20 Lite pe care îl iei tot cu avans zero, dar și Nokia 7 Plus în aceleași condiții. Acestea costă 62,5 lei pe lună, respectiv 75 de lei pe lună.

Poți cumpăra chiar și un Samsung Galaxy S10 Plus în rate la Digi. Dai un avans de 815 lei ca avans, iar rata e la 166 de lei pe lună. Samsung Galaxy S10 are următorul preț la Digi: 435 lei avans și 161 de lei pe lună.

Ca să poți accesa ratele oferite de Digi, trebuie să ai venituri de minimum 1.000 lei, din salarii sau pensii. Nu sunt eligibile şi nu pot fi luate în calcul veniturile obţinute de cadrele militare, precum şi de alte categorii profesionale angajate în sistemul public, pentru care datele pentru venituri nu sunt disponibile pentru verificare în baza de date centralizată ANAF

La Digi, cu sau fără avans, sunt 24 de rate egale, fără dobândă, incluse în factură. N-ai comisioane și poți finanța între 200 și 4.000 de lei din valoarea telefonului. Oferta de acum e valabilă la portare, iar toate detaliile sunt pe site-ul operatorului.

Citește și: