Oferte Digi: cum iei telefoane de top de la Samsung, Huawei, la preț mic

Oferte Digi: cum iei telefoane de top de la Samsung, Huawei, la preț mic

Digi are câteva oferte la telefoanele de top de la Samsung, Huawei și Apple. La un preț acceptabil le poți lua doar la prin abonament și merită să te uiți pe ofertele lor.

Dacă vrei un telefon premium, ai șansa să iei cele mai noi telefoane de cei trei giganți ai tehnologiei prin ofertele Digi.

Telefoane Samsung de top de la Digi

La Digi, ai Samsung Galaxy S10 Plus pe alb și pe negru, ambele cu 8 GB de RAM și 128 GB memorie de stocare. Dacă au acele culori, înseamnă că au ceramică pe spate, care oferă mai multă rezistență împotriva zgârieturilor.

Dispune de un ecran super AMOLED de 6,5 inci și de încărcare rapidă wireless și prin cablu. În acest moment, este telefonul de top al companiei sud-coreene și îl poți cumpăra de aici.

Samsung Galaxy S10 este, de asemenea, în oferta Digi și este versiunea puțin mai ieftină decât cea precedentă, pentru că are un ecran mai mic, de 6,1 inci, dar tot super AMOLED.

Galaxy S10 e disponibil tot pe alb și pe negru, ambele cu 8 Gb de RAM și 128 GB memorie de stocare. Poate fi achiziționat de aici.

Huawei P30 și P30 Pro la ofertă

Tot la Digi poți opta pentru celălalt brand de top, Huawei. Ai modelul P30, telefonul semi-pro, cu ecran OLED de 6,1 inci, 6 GB de RAM și 128 GB memorie de stocare.

Până pe 2 aprilie, la Digi, puteai să primești cadou și un Watch GT, dacă făceai precomandă pentru acest telefon. Huawei P30 poate fi cumpărat de aici.

Huawei P30 Pro completează catalogul de oferte al celor de la Digi, disponibil în culorile aurora blue și negre, cu ecran de aproape 6,5 inci, 6 GB de RAM și tot 128 GB memorie de stocare.

Huawei P30 Pro este telefonul cu cea mai bună cameră foto în acest moment, „asul din mânecă” fiind zoom-ul impresionant de până la 50x. Bateria este și ea făcută să uiți de reîncărcare poate chiar și două zile (în funcție de utilizare), pentru că are 4.200 mAh. Telefonul poate fi achiziționat de aici, dar oferta de precomandă cu Watch GT a fost valabilă până pe 2 aprilie.

iPhone Xs la Digi

Dacă ești pasionat de tehnologia Apple, încă mai poți profita de ocazie să-ți iei un iPhone XS. Digi îl au în două culori – pe negru și pe auriu – dar are un ecran mai mic decât celelalte telefoane de top, de „doar” 5,8 inci, AMOLED.

Are doar 4 GB de RAM (cam puțin pentru un telefon de top, în 2019) și 64 GB memorie de stocare, de asemenea, mult mai puțin decât ce oferă concurența la același preț. Dar e Apple și îl poți cumpăra de aici.

Toate telefoanele menționate pot fi achiziționate doar dacă alegi unul dintre cele trei tipuri de abonamente Digi Mobil: Optim 2 (2 euro/lună), Optim 3 (3 euro/lună) și Optim Nelimitat (5 euro/lună).

Dacă vrei să-l iei în rate, trebuie să știi că Digi are un sistem propriu de 12 rate, dar și alte două variante prin ING și UniCredit.

Mai există și varianta portării, prin care ai posibilitatea să iei un telefon în rate fără dobândă. Iată ce avans trebuie să plătești la telefoanele listate mai sus:

  • Samsung Galaxy S10: 435de lei
  • Samsung Galaxy S10 Plus: 815 lei
  • Huawei P30: 347 de lei
  • Huawei P30 Pro: 423 de lei
  • iPhone Xs: 1.939 de lei

Vezi AICI mai multe detalii pentru achiziția în rate.

Citește și: