eMAG bagă în ofertă telefonul Huawei bun și cu preț decent

eMAG bagă în ofertă telefonul Huawei bun și cu preț decent
16:58 02.04.2019

La începutul anului, Honor, brand deținut de Huawei, a anunțat un nou telefon: View 20. Între timp, a ajuns în România le eMAG și Orange.

Honor View 20 se remarcă dintre toate telefoanele disponibile până acum prin: cameră foto, design, ecran. Acolo unde alți producători au ales o crestătură, Honor a ales un ecran perforat. Partea mai bună e că, fiind un brand controlat de Huawei, are parte de hardware de la compania mai mare.

Astfel, Honor View 20, așa cum e disponibil și la eMAG, are procesorul Kirin 980, 6 sau 8 GB de memorie RAM, 128 sau 256 GB spațiu de stocare și un ecran de 6,4 inci Full HD+. Telefonul are și mufă de căști, și port USB-C, iar bateria este de 4.000 mAh.

Dincolo de ceea ce-l face performant, Honor View 20 are și-o cameră de 48 megapixeli optimizată pentru fotografie în low light, dar și pentru portrete.

Spre deosebire de ce-a făcut Huawei cu P30 Pro, View 20 nu mizează pe numărul camerelor, ci ce poate face cu senzorul de 48 MP. Acesta e nou, a fost anunțat pe final de 2018, și permite chiar implementarea unui zoom 2x care-i cumva optic, în sensul că sunt suficienți megapixeli cât să scoți chiar și așa ceva pentru o imagine finală de 12 MP.

Honor View 20 la eMAG sau Orange

Orange a anunțat că listează Honor View 20 în oferta sa pe 25 martie. Odată cu acest anunț, operatorul a lansat și-o perioadă cu oferte. Astfel, în perioada 25 martie – 30 aprilie, la achiziționarea unui Honor View 20, clienţii primesc gratuit un Magic Smart Watch, varianta Lava Black, în timp ce la cumpărarea unui Honor 8X, aceştia primesc o brăţară Honor Band 4. Telefonul e pe site-ul operatorului.