Death Stranding al lui Kojima are o dată de lansare și o ediție de 200 de dolari

Death Stranding al lui Kojima are o dată de lansare și o ediție de 200 de dolari

Discutăm de câțiva ani de jocul Death Stranding al lui Hideo Kojima, dar nu am avut nicio idee când se va lansa oficial, până acum.

Dacă lucrurile merg conform planului, Death Stranding ar putea fi unul dintre cele mai importante titluri exclusive din portofoliul PlayStation. Jocul ce urmează să fie lansat în luna noiembrie a acestui an a generat foarte mult interes. Din păcate, pentru că detaliile legate de disponibilitate nu au fost niciodată foarte clare, mulți și-ai pierdut speranța că va mai ajunge prea curând în mâinile doritorilor.

În practic, subiectul jocului continuă să fie în mare parte un mister. La un moment dat, a existat un flux video pe Twitch ce părea să fie un teaser cu secvențe de gameplay din joc, dar era imposibil să-ți dai seama cu siguranță. În momentul în care acel stream a înregistrat o creștere importantă a numărului de persoane care se uitau la el, a fost publicat un trailer care îți prezintă distribuția principală a jocului. Clipul cu pricina este disponibil mai jos.

death stranding ps4 exclusiv

Noul trailer te ajută să înțelegi un pic mai bine mecanica de joc din Death Stranding, un detaliu care a fost abstract până la această oră. Din câte se pare, jucătorii se vor implica în reconstruirea unei societăți ruinate. Va exista și multă acțiune în joc, dar tonul general al titlului va fi foarte particular. Aparent, va exista un cumul de elemente individuale ce vor putea fi conectate printr-o temă unică de ”strand” (șuviță) sau ”conexiune”, conform explicațiilor lui Kojima de pe blogul oficial PlayStation.

Lansarea Death Stranding este planificată pentru 8 noiembrie, iar dacă banii nu sunt o problemă, vei putea opta pentru o iterație Collector`s Edition în valoare de 200 de dolari. Partea cea mai ciudată a acelui pachet ilustrat în imaginea de mai sus constă într-un embrion dezvoltat de bebeluș într-o capsulă ce pare să fie plină cu formol. Va exista și Special Edition la 70 de dolari și Digital Deluxe Edition la 80 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: