Dacia lansează în România mașina în care nu ți-e jenă să te afișezi

Dacia lansează în România mașina în care nu ți-e jenă să te afișezi

Dacia a pregătit o serie limitată pentru 2019. De data aceasta nu va mai fi doar pentru străini, ci o vei avea și în România.

Dacia va aduce pe piaţa din România seria limitată Ultimate, cunoscută și drept Techroad pe anumite piețe. Aceasta include o mulțime de modele, cum ar fi Sandero, Logan MCV și Logan clasic, Duster şi Dokker. Aceasta s-a bucurat de recenzii bune în afară și arată într-un mare fel.

Noua serie de la Dacia este creată pe structura celor mai bune versiuni de serie ale modelelor Dacia. Aici intră Stepway pentru Dokker şi Lodgy, Stepway Prestige pentru Sandero şi Logan MCV, respectiv Prestige Plus pentru modelul Logan. În cazul modelului Duster, versiunea limitată este construită pe baza variantei Comfort.

Ce are special noua serie limitată de la Dacia

Dacă îți cumperi o mașină din seria Ultimate, beneficiezi și de câteva elemente de design speciale, de la uși până la portiere. Interiorul, de asemenea, a fost redesenat ca să se potrivească cu ce vrea Dacia – Renault să facă cu această serie.

Ediția specială Dacia vine la pachet cu dotări standard, cum ar fi camera video pentru marșarier, senzori spate pentru parcare, aer condiționat automat și pachet City Plus. Acesta din urmă e folosit pe Duster și include o cameră multi-view, sistemul de navigație Media Nav Evolution și funcția de detectare a unghiului mort.

Trebuie să știi și că noile modele au motoarele extraordinare pe care le-a anunțat grupul Renault în 2018. E vorba de motorul TCe 130 GPF și TCe 150 GPG.

Seria beneficiază de toate noutățile menționate mai sus, dar și de garanţie de trei ani în limita a 100.000 km. Ultimate va fi distribuită în 44 de țări din lumea întreagă. Până acum, seria Ultimate / Techroad e cea mai ambițioasă de la acest producător pentru o zonă mai premium.

Pentru un preț orientativ, poți cerceta lista de aici.

Citește și: