Cum a ajuns de vânzare pe eBay scenariul Star Wars: The Rise of Skywalker

Cum a ajuns de vânzare pe eBay scenariul Star Wars: The Rise of Skywalker
Sursa foto: IMDb

Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker urmează să apară la sfârșitul lui 2019, însă un actor din film ar fi putut cauza multe probleme după ce a pierdut scenariul.

J.J. Abrams, regizorul filmului, a anunțat în noiembrie că scenariul ar fi ajuns de vânzare online din cauza unuia dintre actori. Regizorul n-a dat nume, însă a explicat ce s-a întâmplat. A menționat că unul dintre actorii din film ar fi uitat scenariul sub pat. Apoi, menajera ar fi găsit scenariul și l-a dat mai departe altei persoane, care l-a postat pe eBay. Partea bună e că un angajat Dinsey l-a găsit și l-a cumpărat înainte ca scenariul să ajungă în mâinile nepotrivite. Astfel, a riscat ca întreaga acțiune a celui mai nou film din saga Star Wars să ajungă online.

Cine a pierdut scenariul din Star Wars: The Rise of Skywalker

Deși regizorul a încercat să-l protejeze pe actorul care ar fi putut dăuna întregului film, acesta a decis să-și dezvăluie identitatea.

În cadrul emisiunii Good Morning America, John Boyega a recunoscut că el a fost cel care a rătăcit scenariul filmului. Boyega interpretează rolul lui Finn în noul film. Acesta explică ce s-a întâmplat, de fapt. Spune că a lăsat scenariul la păstrare sub patul său. Problema a fost următoarea: trebuia să se mute din apartament a doua zi.

„Mă gândeam așa: îl voi lăsa sub pat și când mă voi trezi a doua zi dimineața, îl voi lua și apoi mă voi muta. Dar atunci prietenii mei au venit și am început să petrecem puțin. Scenariul a rămas acolo. După câteva săptămâni, vine menajera, găsește acest scenariu și îl pune pe eBay pentru 65 de lire”, explică actorul din Star Wars situația.

Partea amuzantă e că, oricine ar fi postat scenariul pe eBay nu și-a dat seama cât valorează acesta, de fapt.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: The verge
Etichete: