Cele mai bune jocuri cu Batman, gratuite: cum poți descărca colecțiile Batman Arkham și Lego Batman

Cele mai bune jocuri cu Batman, gratuite: cum poți descărca colecțiile Batman Arkham și Lego Batman

Două trilogii de jocuri cu eroul întunecat sunt disponibile pentru descărcare gratuită în următoarea săptămână. Este vorba de Batman Arkham și Lego Batman.

În cazul în care ai o afinitate pentru Batman și te-au fascinat aventurile unuia dintre cei mai populari eroi din universul fantastic DC, acum ai ocazia să exprimentezi gratuit unele dintre cele mai bune jocuri video cu el. Acestea îți sunt oferit de către cei de la Epic Games Store prin intermediul unei oferte care durează o săptămână.

Cu oferte precum cea cu Batman de la ora actuală, magazinul virtual al celor de la Epic Games devine un concurent din ce în ce mai serios pentru Steam. Practic, Epic Games Store ajunge să fie inevitabil printr-o practică cât se poate de comună în industrie. Aruncă bani în direcția unei probleme. Nu ai cum să profiți de oferta de mai sus dacă nu-ți instalezi aplicația Epic Games Store, iar după ce ți-ai instalat-o, sunt șanse mari să fii tentat să și cumperi ceva.

Epic Games Store îți oferă gratuit, în fiecare săptămână, cel puțin un joc, dacă nu mai multe. De cele mai multe ori sunt două, dar, de această dată, sunt șase titluri pe care le poți adăuga la colecția personală permanentă. Spre deosebire de alte circumstanțe însă, cele din oferta actuală nu sunt independente sau ușor de ignorat.

În schimb, după ce ți-a instalat Epic Games Store de la această adresă și ți-ai făcut un cont gratuit sau te-ai autentificat cu Facebook, poți descărca șase jocuri cu Batman. Este vorba de Arkham Asylum, Arkham City și Arkham Knight. Pentru amatorii de Lego, există trilogia Lego Batman formată din The Videogame, Batman 2: DC Super Heroes și Batman 3: Beyond Gotham. În altă ordine de idei, s-ar putea să ai deja magazinul virtual al celor de la Epic Games Instalat, în cazul în care te-ai jucat măcar cinci minute Fortnite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI