Cel mai așteptat joc al anului primește ultimul trailer: cât de spectaculos e Death Stranding

Hideo Kojima și-a dedicat ultimii ani unui proiect exclusiv pentru PlayStation intitulat Death Stranding. Nu se știu foarte multe detalii despre viitorul titlu, dar măcar avem parte de un nou trailer.

De cele mai multe ori, un trailer la un joc sau film are 2-3 minute. În cazul iminentului Death Stranding, vorbim însă de un clip de 8 minute care te lasă cu gura căscată, fără a dezvălui prea multe particularități legate de jocul efectiv.

Death Stranding urmează să fie lansat pe 8 noiembrie de către cei de la Sony. Jocul este realizat de studioul lui Hideo Kojima, dar fiind o creație exclusivă pentru PlayStation, partea de distribuție va cădea în sarcina companiei japoneze. În contextul în care poartă numele de Launch Trailer, acesta va fi ultimul clip pe care îl vedem din joc înaintea lansării efective a titlului.

Din păcate pentru fani, chiar și acest scurt metraj de aproape zece minute nu te ajută să-ți faci o opinie despre ceea ce urmează să se întâmple în titlul efectiv. Din câte se pare, Kojima are un talent deosebit în a menține misterul legat de cea mai nouă creație a sa.

Chiar și dacă nu prea are sens ceea ce se întâmplă pe ecran, volumul de muncă de aproape cinci ani investit în acest proiect se vede în calitatea particularităților vizuale, a complexității personajelor și, nu în ultimul rând, al ciudatului dialog. La un moment dat, se aude în videoclip vocea personajului interpretat de Lindsay Wagner de la care ți se ridică părul pe mână. ”Să trăiești nu este deloc diferit de a fi mort, dacă ești complet singur.”, se aude pe coloana sonoră.

Spre surprinderea tuturor, Kojima Productions a confirmat în urmă cu câteva zile că Death Stranding se va lansa pentru PC pe parcursul verii viitoare. Cu alte cuvinte, dacă nu vrei să investești într-un PlayStation și stai destul de bine cu răbdare, vei putea vedea acest spectacol vizual pe computer.

Alexandru Puiu
09:43 31.10.2019
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video