Cea mai confortabilă casă mobilă e spectaculoasă: ce are special

Cea mai confortabilă casă mobilă e spectaculoasă: ce are special

Dacă ți-ai dorit vreodată să îmbrățișezi conceptul caselor mici, exemplul din imaginile alăturate duce ideea de rulotă la un cu totul alt nivel.

Un număr mare de americani a îmbrățișat moda caselor de dimensiuni reduse intitulate ”tiny homes”. Au fost realizate și câteva documentare pe marginea acestui subiect. O companie intitulată Olive Nest Tiny Homes s-a specializat însă pe oferirea unui grad ridicat de confort în spațiul limitat. Ei sunt de părere că realizează locuințe de lux pe roți.

casa pe roti cu sera 2

În continuare, casele mici au o problemă de imagine. Mulți cred că tranziția la o astfel de locuință ar implica un compromis semnificativ pe mai multe planuri. În realitate, dacă banii nu sunt neapărat o problemă, ajungi să ai o locuință mobilă precum cea din imaginile alăturate. Aceasta este intitulată Elsa și costă aproximativ 81.000 de dolari.

Spațiul de locuit este de aproximativ 30 de metri pătrați, dar această valoare nu include mica terasă de pe lateral și sera încărcată de ghivece. Aceste particularități mai adaugă opt metri pătrați la întregul ansamblu. Casa este acoperită cu un acoperiș metalic de culoare gri, iar geamurile sunt asortate din prisma finisajului cu restul casei. Pe ansamblu, vorbim de o construcție din lemn, care se poate integra cu ușurință în orice mediu.

casa pe roti cu sera 3

La intrare, ai o ușă metalică cu patru geamuri, la fel ca în cazul multor case din zone rezidențiale din SUA. Sera este însă particularitatea care diferențiază această casă de multe alte designuri anterioare. Aceasta este integrată într-un ansamlu separat pe roți pe care îl poți căra după rulotă. În același timp, poate găzdui flori sau o serie generoasă de legume și plante.

În funcție de afinitatea ta pentru natură, întreținerea serei poate reprezenta o sursă importantă de relaxare. Pe terasa laterală, ai până și un leagăn de două persoane pe care să te balansezi cu persoana iubită. Clipul de mai jos te va ajuta să înțelegi mai bine designul întregului spațiu de locuit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: