Cea mai ciudată reclamă la un telefon implică un pian: ce vrea să demonstreze

Cea mai ciudată reclamă la un telefon implică un pian: ce vrea să demonstreze

Cei de la OnePlus au fost dintotdeauna destul de creativi când vine vorba de metode de marketing, dar nu te-ai fi așteptat la acest efort pentru promovarea recent lansatului OnePlus 7T Pro.

În urmă cu câteva zile, pe pagina de Twitter a OnePlus a apărut postarea de mai jos însoțită de mesajul în curând. Era destul de dificil să-ți dai seama despre ce este vorba, dar era foarte improbabil să fie vorba de un nou terminal. În realitatea, se pare că este vorba de un pian.

După ce compania chinezească s-a apucat de televizoare, nu pare absurd să se apuce și de piane electrice sau o orgă inteligentă. De această dată, nu este însă vorba neapărat de un produs nou. În schimb, întreaga idee de OnePlus Piano este de fapt un efort de marketing pentru OnePlus 7T Pro.

Sub numele complet de OnePlus Phone Piano, instrumentul din imaginea de mai sus, de fapt, este realizat din 17 smartphone-uri OnePlus 7T Pro. Ideea nu este cea mai originală din lume, în contextul în care Samsung a făcut asta cu tablete în urmă cu câțiva ani. Diferența de performanță ar putea veni însă din noul tip de ecrane folosite în telefoanele de top ale OnePlus.

Smartphone-urile OnePlus 7T Pro se ascund în spatele unui panou de tip Fluid Display cu o rată de reîmprospătare de 90Hz. Această tehnologie ar trebui să permită pianiștilor să aibă un timp de răspuns și un feedback vizual impecabil pentru a cânta la fel ca la un pian normal.

Este puțin probabil ca acest pian să fie comercializat vreodată și e improbabil să și-l dorească cineva, dar OnePlus a organizat un tur în Europa pentru ca cei care vor să-l vadă cum sună să aibă unde să-l testeze. Mai multe detalii despre acest turneu găsești pe site-ul companiei. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: