20 mai 2019 | 18:32

Care era parola cu care puteai intra în Târgoviște, la mitingul PSD. Așa a blocat poliția un oraș întreg

CHESTII
Care era parola cu care puteai intra în Târgoviște, la mitingul PSD. Așa a blocat poliția un oraș întreg

S-a aflat care era parola cu care șoferii puteau intra în Târgoviște la mitingul PSD. Aceasta a fost stabilită de PSD și transmisă polițiștilor, care nu au lăsat să intre în localitate mașinile care nu au fost autorizate.

Cei care au vrut să circule prin Târgoviște în timpul mitingului PSD au avut parte de o surpriză neplăcută. Polițiștii au avut dispoziții clare despre cine poate să intre în oraș. Astfel, cei care nu au știut parola de acces, au fost nevoiți să aștepte ca Liviu Dragnea să își termine vizita.

Unul dintre șoferi a filmat momentul în care un polițist îi cere parola de acces în oraș și a postat imaginile pe rețelele de socializare. Ulterior, s-a aflat și care a fost parola stabilită de PSD.

În Târgoviște s-a intrat cu parolă în timpul mitingului PSD

Parola de intrare în Târgoviște a fost formată dintr-o singură literă inscripționată pe un cartonaș. Șoferii care au fost opriți de filtrele de polițiști au trebuit să arate cartonașul pe care era inscripționată prima literă a localității din care provin, iar în cazul în care localitatea avea un nume format din 2 cuvinte, pe cartonaș erau trecute primele litere ale celor 2 cuvinte. Exemple: T de la Titu, M de la Moreni etc.

Deși Poliția a anunțat că traficul rutier va fi închis pe 14 străzi din Târgoviște între orele 10:00 și 16:00, mai mulți șoferi s-au plâns că nu sunt lăsați să intre în oraș nici pe alte străzi dacă nu știu parola. Practic, oricine avea altă treabă în oraș în afară de prezența la mitingul PSD, trebuia să aștepte până la finalul manifestației.

Printre cei care nu s-au putut îndrepta către case s-a numărat și un medic de la UPU Titu, care venea după o gardă de 24 de ore. Polițiștii au fost de neînduplecat și nu au făcut nicio excepție.