Capitolul 2 din Fortnite primește un trailer: cât de mult se va schimba shooter-ul Battle Royale

Fortnite continuă să fie unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului și tocmai se va bucura de cea mai importantă actualizare, Chapter 2.

De când s-a lansat, aventurile din Fortnite au fost împărțite în sezoane. Acestea veneau la pachet cu hărți noi, arme mai deosebite și particularități mai mult sau mai puțin interesante. Se pare însă că, între timp, creatorii titlului au lucrat la o reinventare a experienței Battle Royale, iar aceasta va fi inclusă în Fortnite Chapter 2.

Dacă ai urmărit evoluția aventurilor de pe serverele de Fortnite, știi că harta clasică a jocului de tip Battle Royale a fost distrusă duminică într-o manieră cât se poate de spectaculoasă și transformată într-un vid imens. Gestul radical a fost făcut pentru a pregăti jucătorii de cel de-al doilea capitol al aventurii online. Acum avem și un trailer pentru ceea ce urmează să experimentăm în iminenta versiune a titlului.

Fortnite Chapter 2 va veni la pachet cu o hartă complet nouă, dar aceasta va reprezenta o parte infimă din inovațiile care vor fi introduse cu această actualizare gratuită. Din câte se pare, vei putea să te deplasezi cu barca, vei putea să înoți sau să pescuiești, dacă ai vreo afinitate în acest sens.

Momentan, a ajuns online trailerul la sezonul 1 din capitolul 2 din Fortnite și arată spectaculos, dacă ai în vedere că vorbim totuși de universul aceluiași joc creat de Epic Games. În clipul de câteva minute, vedem introducerea bețelor de pogo și abilitatea de a transporta jucători răniți din aceeași echipă. În plus, nivelul maxim pe care îl vei putea dobândi este 127 de acum înainte, în loc de 100. În total, vor fi introduse mai mult de 100 de recompense noi în Chapter 2 pe care le poți aduna dacă vrei să progresezi mai repede. În final, riscul de a opri jocul complet pentru mai mult de o zi s-ar putea să nu fi fost o manifestare teribilă de inconștiență din partea Epic Games.

Alexandru Puiu
08:50 15.10.2019
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video