Joacă Fortnite pentru a-și ajuta tatăl bolnav: câți bani a câștigat din streaming

Joacă Fortnite pentru a-și ajuta tatăl bolnav: câți bani a câștigat din streaming

Foarte mulți pasionați de Fortnite au început să câștige sume destul de generoase din streaming. Un adolescent are însă o poveste care te va sensibiliza.

Costul tratamentelor poate atinge valori astronomice în cazul unor boli grave. Indiferent unde te afli pe glob și ce activități întreprinzi, este puțin probabil să-ți permiți să acoperi în întregime costurile unui tratament elaborat pentru cancer. Un tânăr care se ascunde online sub pseudonimul zylTV a găsit însă o soluție creativă la această problemă dificilă. 

zylTV s-a apucat de ceva timp de streamingul unor sesiuni de Fortnite cu scopul nobil de a plăti tratamentul tatălui său. Din păcate pentru el, bărbatul suferă de cancer rectal de grad patru, o afecțiune care s-a extins la plămâni și ficat. Conform pronosticului doctorilor, are o șansă de supraviețuire de aproximativ 20%.

Asta nu înseamnă însă sub nicio formă că zylTV s-a descurajat. Adolescentul face streaming pe Twitch aproximativ zece ore în fiecare zi în speranța că va reuși să strângă suficient de mulți bani pentru a-i plăti tratamentul tatăului său. În prima fază, a avut o valoare țintă de aproximativ 5000 de dolari. La momentul redactării acestui material, suma strânsă de tânăr este de aproximativ 13.000 de dolari.

Suma va fi folosită pentru plata cheltuielilor medicale ale tatălui său, cât și a eventualelor costuri aferente călătorilor pentru tratament. Rămâne să vedem cum va evolua afecțiunea tatăului său, dar un lucru este sigur, streamingul pare să fie o activitate din ce în ce mai profitabilă.

La prima vedere, pare un scenariu absurd, dar se pare că din ce în ce mai mulți tineri își dedică viața streamingului și un număr mai mare de persoane vizionează acele fluxuri video în timpul liber, în loc să se joace. Aceasta este doar una dintre meseriile care nu credea nimeni că va exista în urmă cu 10 ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Game Rant