Black Friday la eMAG vine cu un anunț surpriză pe ultima sută de metri

Black Friday la eMAG vine cu un anunț surpriză pe ultima sută de metri

eMAG a anunțat deja că va avea campanie de Black Friday pe 15 noiembrie. Dar acum a venit cu un anunț nou. Pregătește inaugurarea unui showroom fix cu o zi înainte de ziua reducerilor.

Pe 14 noiembrie, în ajun de Black Friday, dacă vrei să-i zici așa, va inaugura un showroom în Promenada Mall din Sibiu. Acest spațiu are o suprafață de 500 de metri pătrați și, evident, va veni cu reduceri pentru cei care trec pe-acolo.

În acest showroom pregătit de eMAG înainte de Black Friday vor fi expuse 1.000 de produse. Totodată, va fi o zonă specială „15 top products” dedicată celor mai noi produse ale momentului. După cum ai văzut în ultimele săptămâni, asta e o abordare nouă a magazinului de-a scoate în față diverse produse care ar fi de interes pentru clienți.

Ce se întâmplă de Black Friday în acest showroom eMAG

Pe 15 noiembrie, de Black Friday, clienții vor beneficia de o serie de oferte în noul showroom. Totodată, vor putea accesa soluții flexibile de finanțare, dacă n-au suficienți bani să cumpere. Vor fi servicii de tip eCREDIT, cu rate fixe, pe loc, fără adeverință. De asemenea, clienții vor putea ridica produsele comandate online și vor le vor putea returna simplu și rapid, în 30 de zile.

Acest showroom eMAG deschis înainte de Black Friday este primul care se aliniază noii identități vizuale lansată la începutul lui octombrie. Știi deja tot momentul acela cu Mihai Șora prezentat drept un rezistent în fața comunismului și cum se bucură acum de libertate.

Dincolo de identitatea eMAG, acest showroom pregătit pentru Black Friday completează o listă considerabilă de 15 astfel de reprezentanțe. Sunt în orașe precum București, Timișoara, Constanța, Iași, Ploiești, Craiova, Galați, Pitești, Cluj, Brașov, Oradea și chiar Sibiu.

Pe 15 noiembrie, la eMAG te poți aștepta la reduceri mari la câteva produse, dar și câteva categorii surpriză. Până acum, a vândut online mașini, lingouri de aur și benzină. Astfel, așteptările pentru 2019 sunt destul de ridicate.

Citește și: