Avantajul de la Digi de care nu știai: net nelimitat la nici 10 lei. Cum îl iei?

Avantajul de la Digi de care nu știai: net nelimitat la nici 10 lei. Cum îl iei?

Grupul Digi | RCS-RDS oferă abonamente la prețuri bune. Dar asta nu-i tot. Compania are și un alt tip de abonament de care nu știai. Iar acolo prețurile sunt chiar mici. Dacă ești interesat de internet mobil, chiar nelimitat, asta e oferta pentru tine.

Digi | RCS-RDS promite o mulțime de oferte, mai ales când vine vorba să cumperi telefoane cu preț mai mic. Cele mai bune sunt însă la abonamente. Astfel, dacă ești în căutare de ceva mai ieftin și cu mai mult internet decât la concurență, am ales pentru tine câteva.

Cum iei net nelimitat de la Digi cu mai puțin de 10 lei?

În urmă cu aproape patru ani, grupul Digi | RCS-RDS a anunțat că lansează categoria Avantaj pentru clienți. Cu prețuri între doi și cinci euro pe lună, încă sunt cele mai bune.

  • Avantaj 2: 2 euro pe lună, 200 de minute naționale și internaționale, 100 SMS în rețeaua Digi Mobil, internet nelimitat în 4G
  • Avantaj 3: 3 euro pe lună, 300 de minute naționale și internaționale, 100 SMS în rețeaua Digi Mobil, internet nelimitat în 4G
  • Avantaj 5: 5 euro pe lună, 500 de minute naționale și internaționale, 100 SMS în rețeaua Digi Mobil, internet nelimitat în 4G

Oferta mobilă de la RCS-RDS m-a interesat mai mult pentru cel mai ieftin abonament. Astfel, ai 50 GB internet mobil la cea mai bună viteză până la final de an. E nelimitat în sensul că după ce ai consumat acest pachet scade viteza. Dar încă poți naviga. Și poți folosi internetul și în 5G, dacă prinzi o conexiune și ai un telefon compatibil.

Pentru rețeaua mobilă RCS-RDS mai există extraopțiunea Date Extra 30GB. Beneficiezi lunar de 30 GB în 4G, din care 10 GB în 3G. Plătești 2,38 euro lunar, TVA inclus. Sunt mai multe detalii pe site.

Cât despre 5G, că tot e acum la ordinea zilei, trebuie să știi că, din 26 august, abonații Digi Mobil 5G beneficiază de avantaje suplimentare. Astfel, date mobile în rețeaua 5G de până la 80 GB / lună (față de 50 GB / lună în prezent) la viteză normală. Apoi, odată atins pragul pentru traficul de date, abonații vor putea continua să acceseze datele mobile la viteze de download și upload superioare celor actuale (până la 256 Kbps și, respectiv, 128 Kbps), indiferent de rețea – 3G, 4G sau 5G – sau de tipul de abonament.

Etichete: