La noile abonamente Digi Mobil, Avantajul e că sunt ieftine

La noile abonamente Digi Mobil, Avantajul e că sunt ieftine

Cei de la Digi Mobil au lansat noile abonamente Avantaj, cu prețuri cuprinse între 2 și 5 euro pe lună.

Digi Mobil tocmai a introdus Avantaj. Prin aceste abonamente, clienţii existenţi de servicii fixe Digi pot primi gratuit telefoane mobile Allview (Allview M8, Allview A5 Easy sau Allview P5 Life) sau Lenovo (Lenovo A1000 şi Lenovo A2010). Avantaj 2, de exemplu, oferă clienţilor Digi Mobil 200 de minute în reţelele mobile şi fixe naţionale şi internaționale, 100 de SMS-uri în reţeaua Digi Mobil, Internet mobil de până la 3GB/lună, precum şi 200 MB/lună pentru date mobile în roaming național. Prețul acestuia este de 2 euro pe lună.

Avantaj 3 include 300 de minute în reţelele mobile şi fixe naţionale şi internaţionale, 100 de SMS-uri în reţeaua Digi Mobil, Internet mobil de până la 4 GB/lună şi 200 MB/lună pentru date mobile în roaming national. Prețul acestuia, după cum v-ați dat seama, este de 3 euro pe lună.

Ultimul abonament, denumit Avantaj 5, vă va costa 5 euro în fiecare lună. Acesta vine la pachet cu 500 de minute în reţelele mobile şi fixe naţionale şi internaţionale, 100 de SMS-uri în reţeaua Digi Mobil, Internet mobil de până la 5 GB/lună şi 200 MB/lună pentru date mobile în roaming naţional.

Utilizatorii care îşi portează numărul în reţeaua Digi Mobil, vor beneficia de o reducere de 50% din costul abonamentului, pe o perioadă de 6 luni. Reducerea se aplică abonamentelor din gama Optim şi Avantaj pe o perioadă de 24 de luni. Promoţia este valabilă până la 31 decembrie 2015.

Etichete: