Ar putea fi telefonul cu cea mai mare baterie: cum a reușit performanța

Ar putea fi telefonul cu cea mai mare baterie: cum a reușit performanța
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
09:11 13.11.2019

Autonomia telefoanelor mobile continuă să fie o problemă majoră, dar mai mulți producători încearcă să găsească soluții prin artificii mai mult sau mai puțin discrete.

Compania HiSense s-ar putea să nu însemne foarte mult pentru tine, dar gigantul chinez a făcut progrese importante în ultimii ani când vine vorba de smartphone-uri. Încercând să se adreseze unei niște foarte bine definite, a lansat modele cu un acumulator generos, fără să le facă incredibil de groase.

Cel mai recent model de telefon mobil de la HiSense este intitulat King Kong 6 și, printr-un artificiu relativ simplu, oferă o baterie de peste 10.000 mAh. Mecanismul este foarte similar cu cel implementat în predecesorul său, King Kong 5. Practic, vorbim de un terminal cu o baterie internă de 5510 mAh la care poți atașa o carcasă livrată cu telefonul care mai adaugă 4500 mAh, pentru un total de 1010 mAh.

Carcasa cu pricina nu îți mărește telefonul semnificativ, datorită modul în care se conectează la aparat. În loc să interacționeze cu mufa de încărcare a aparatului, utilizează câțiva pini de pe spatele telefonului. Astfel, o poți conecta în doar câteva momente, doar atunci când ai nevoie.

În altă ordine de idei, noul HiSense King Kong 6 nu se laudă cu niște specificații de invidiat. Se ascunde în spatele unui panou de 6,52 inci cu o rezoluție nativă 720p+. Partea de procesare este încă necunoscută, dar îl vei putea cumpăra cu 4GB RAM și o memorie internă de 128GB sau 6GB RAM și acelați spațiu de stocare. Telefonul are 9,47 milimetri grosime fără carcasa adițională și cântărește 205 grame.

Pe spate, are un sistem de captură cu trei camere principale, una este de 12 megapixeli și alte două se rezumă la 2 megapixeli, deși nu este foarte clar rolul lor în întreaga ecuație. Tot pe spate găsești un senzor de amprentă capacitiv. Camera frontală este de 8 megapixeli este ascunsă într-o crestătură în formă de picătură. Prețul și alte detalii legate de disponibilitate vor fi confirmate în următoarele zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI