Ar putea fi cel mai plictisitor joc video din toate timpurile: de ce a fost creat

Ar putea fi cel mai plictisitor joc video din toate timpurile: de ce a fost creat

În cazul în care stai foarte bine cu răbdarea sau vrei să ți-o exersezi pentru a fi mai tolerant, un nou joc video îți propune un scenariu incredibil de plictisitor.

În timp ce majoritatea jocurilor video sunt de acțiune și necesită un grad deosebit de atenție din partea jucătorilor, se pare că există dezvoltatori care încearcă să ofere și altfel de experiențe pasionaților de gaming. Din această categorie mai specială face parte Airplane Mode.

Noul titlu este un simulator al unei experienețe aviatice din poziția de pasager la clasa a doua. Acesta va fi publicat de AMG Games și a fost dezvoltat de Bacronym. Premisa jocului este că trebuie să reziști unui zbor transatlantic, în timp real. Întreaga experiență durează aproape șase ore, dar după ce ai terminat-o, o poți repeta. Modul în care a fost construit jocul este suficient de dinamic încât să te expună unor noi experiențe la fiecare tentativă, deși nu cred că varietatea va fi atât de mare.

În orice caz, dacă ai zburat cu o companie low-cost în ultimele decenii, vei înțelege perfect despre ce este vorba. Spațiul de la picioare este incredibil de limitat, mâncarea, dacă există, lasă de dorit, iar sursele de divertisment sunt îndoielnice. Ocazional, s-ar putea să ai acces la o conexiune Wi-Fi, dar aceea va fi departe de stabilitatea și viteza pe care o ai în confortul căminului. Dacă te plictisești teribil, poți răsfoi revista din avion și, eventual, poți completa un rebus.

Ca similaritățile cu o experiență aviatică reală să fie autentice, poți avea parte de întârzieri aleatorii, turbulențe în zbor și, nu în ultimul rând, copii care plâng. Dacă vrei să știi cum să folosești măștile de oxigen, există un clip educațional la începutul zborului, în acest scop. Jocul ar trebui să se lanseze anul viitor, dar are deja o pagină dedicată de Steam de unde să-l poți precomanda. Airplane Mode este descris ca ”o meditație între destinații.”

Citește și:
Etichete: