Anunțul Digi | RCS-RDS: cum ai TV chiar și acolo unde nu există cablu

Anunțul Digi | RCS-RDS: cum ai TV chiar și acolo unde nu există cablu

Oricât de răspândit ar fi cablul TV în România, tot sunt zone în care n-ai. Dar de la Digi | RCS-RDS poți profita de altă ofertă. Abonamentul nu-i prea scump și ai câteva zeci de canale pe care să le vizionezi.

Acolo unde conexiunea prin cablul Digi | RCS-RDS n-a ajuns, poți oricând să optezi pentru cea prin satelit. Asta înseamnă că te alegi cu o antenă Digi și echipament potrivit ca să ai acces la TV. Ce nu știai poate e că sunt două tipuri de abonamente, în funcție de preferințele tale.

Cele două abonamente Digi pentru televiziune prin satelit

Cel mai ieftin abonament este Digi TV Popular și, după cum îi spune și numele, e ieftin. Ai 25 de canele TV și plătești 17 lei pe lună. Are acoperire la nivel național, chiar dacă sunt români care și-au luat antena ca să se uite la televiziuni românești în alte țări din Europa.

Cel de-al doilea abonament este Digi TV Bază și ai peste 60 de canale TV pentru 25 de lei pe lună. Unul dintre avantajele acestui pachet e că ai canalele TV Digi incluse: asta înseamnă canalul de știri Digi 24, dar și cele de documentare World, Life și Animal World, alături de canalele sportive Digi Sport 1, 2, 3 și 4.

Cum îți poți face mai bun abonamentul RCS-RDS la TV prin satelit

La fiecare dintre aceste pachete menționate mai sus poți adăuga extraopțiuni. La TV Popular, RCS-RDS îți oferă Film Now pentru trei lei pe lună, Adult pentru un leu pe lună, dar și pentru televiziune maghiară pentru un leu pe lună.

La cel de-al doilea, RCS-RDS are o ofertă ceva mai bogată. E vorba de HBO cu 13 lei pe lună, MaxPak cu 15 lei pe lună, iar celelalte rămân valabile.

Extraopțiunile le-am detaliat și aici, pentru că sunt valabile atât prin satelit, cât și prin cablu. Ideea la MaxPak e că primești cele trei canale HBO și Cinemax 2 și Cinema HD. Astfel, e de preferat să-l alegi pe acesta, dacă vrei ceva mai mult conținut.

Citește și: