Anunțul Digi care te face să schimbi operatorul: super telefoane la preț mic

Anunțul Digi care te face să schimbi operatorul: super telefoane la preț mic

Grupul Digi | RCS-RDS a început august cu o veste excepțională. Dă telefoane de top, de la Samsung, Huawei și nu numai, la prețuri mici. Cum prinzi unul?

Digi duce mai departe strategia de-a atrage mai mulți clienți de la concurență. N-o face doar cu abonamente ieftine, ci și cu telefoane ieftine. Astfel, dacă te portezi în această aplicație, cel mai bun abonament este Digi Optim Nelimitat. Sigur, dacă iei patru sau cinci abonamente, prețul scade la trei euro pe lună.

De cinci euro pe lună, la acest abonament, primești nelimitat convorbiri în toate rețelele naționale fixe și mobile. Ai convorbiri nelimitate și în rețele fixe principale din țări ca America, UE sau Canada. Totodată, ai net nelimitat sau 50 GB la viteze 4G. Dar ce telefoane poți alege de la Digi, dacă te portezi? Am căutat câteva bune.

Telefoane de la Digi pe care să le cumperi fără regrete

  • Samsung Galaxy S10e de 128 GB: avans de 275 lei și 101 lei pe lună
  • Huawei P30 Pro de 128 GB: avans de 395 lei și rată de 146 lei
  • Nokia 7 Plus: zero lei avans și 52 pe lună rata
  • Digi K1: zero lei avans și 41,5 lei pe lună pentru rată
  • Samsung Galaxy A50: zero lei avans și 62,5 rată pe lună

Cum plătești telefoanele în rate, fără dobândă

Oferta de la Digi e pe 24 de rate cu doua variante de creditare: ING Acum și UniCredit Consumer Financing. Sunt câteva condiții diferite, în funcție de ce variantă alegi.

Astfel, la ING Acum, trebuie să ai cetăţenie română şi domiciliu in România, minimum 18 ani și maximum 61 de ani (pentru femei) sau 63 de ani (pentru bărbaţi) și venituri de minimum 1.000 lei, din salarii sau pensii. De cealaltă parte, oferta de la Digi cu UniCredit presupune să ai vârsta intre 18 și 70 de ani, minimum 12 luni vechime totală în muncă din care minimum trei luni vechime la actualul angajator. Iar venitul minim trebuie să fie de 450 lei.

Toată oferta poate fi consultată pe site-ul operatorului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: