27 feb. 2019 | 09:49

Anunțul bizar sau extrem de stupid de pe OLX: Vând un copil rău

ACTUALITATE
Anunțul bizar sau extrem de stupid de pe OLX: Vând un copil rău
Bogdana Simina Voican / Facebook

Pentru scurtă vreme, un anunț destul de deplasat a stat pe OLX. Titlul era „1.000 lei”, dar mai deplasată era descrierea.

„Vând un copil e rău foarte rău” era descrierea care însoțea un anunț de vânzare de pe OLX. Pentru un pret de 1.000 de lei, conform celui care l-a publicat, puteai să iei acasă acest copil rău. Probabil că vânzătorul l-ar fi livrat și personal în București, sectorul 4.

Anunțul a fost șters de OLX, dar problema mai mare e că nu trebuia să apară, așa cum au sesizat mai mulți utilizatori de Facebook. Un screenshot cu acest anunț de pe OLX a fost publicat pe rețeaua socială de Bogdana Simina Voican pe profilul ei.

OLX anunt vand copil

Screenshot: Bogdana Simina Voican / Facebook

„Cred ca a fost o gluma, dar nu inteleg cum cei de la OLX nu au sesizat poliția si de ce a mai lasat sa apara acel anunt”, a spus una dintre persoanele care au comentat. „Deja imi inchipui ofertele pe bune in privat: «dau un samsung s6 la schimb» sau «500 de lei, e folosit, zii mersi pup pa»”, a adăugat un alt comentator.

Sigur, nu e singurul (sau ultimul) anunț bizar de pe OLX, doar că acesta e ciudat prin natura „produsului” scos la vânzare. Totodată, arată că OLX nu face suficiente pentru a modera anunțurile care ar putea fi ofensatoare, mai ales că acesta era ilustrat cu poza unui copil, încălcându-i astfel dreptul la intimitate.

Altfel, din categoria anunțurilor bizare, până acum am văzut pe platforma cu anunțuri tablouri cu Iliescu, obiecte dedicate lui Ceaușescu sau chiar chiar o „veioză” sub forma Vioricări Dăncilă. Totodată, platforma a ajuns un fel de loc pe care anumiți oameni îl folosesc ca să facă miștouri despre politicieni sau România. A ajuns scoasă la vânzare până și președinția Consiliului UE deținută în prezent de România.