Telefonul cât o cărămidă îți arată ce înseamnă, cu adevărat, o baterie mare

Telefonul cât o cărămidă îți arată ce înseamnă, cu adevărat, o baterie mare

În ultimii ani, s-au creat numeroase terminale cu specificații deosebite și premiere importante. Energizer Power Max P18K Pop este însă special din mai multe puncte de vedere.

Dacă cei care au licența pentru telefoane Energizer reușesc să aducă în cât mai multe piețe noul lor smartphone, cota lor de piață va crește semnificativ. Într-un context în care oamenii își doresc fotografii frumoase și cea mai mare baterie posibilă, Power Max P18K Pop bifează aceste particularități.

Energizer Power Max P18K Pop este o alternativă interesantă pentru Ultimate U620S Pop. Diferența majoră între cele două nu a ținut niciodată de preț, ci de grosime împreună cu un acumulator semnificativ Pare efectiv absurd să crezi că mai există pe pământ un telefon cu o baterie mai mare de 18.000 mAh, iar acesta este motivul pentru care s-ar putea să intre în cartea recordurilor.

În condiții de utilizare obișnuită, în contrast cu orice alte smartphone-uri care au fost subiectul unor speculații în ultima vreme, P18K se mândrește cu 18.000 mAh mai ales pentru faptul că-ți poate încărca alte dispoziție, după ce primește energie lectrică la 18W prin intermediul tehnologiei USB Power Deliveri 2.0.

În rest, Energizer Power Max P18K Pop are același hardware precum U620S, cu excepția acumulatorului de 18.000 mAh în contrast cu 3.200 mAh din telefonul original. Grosimea a crescut de la 10,3 milimetri la foarte generosul 18 milimetri.

Pop din nume face referire la cele două camere pentru selfie-uri care se ascund discret în rama aparatului și ies când ai nevoie de ele, de 16, respectiv doi megapixeli. Pe spate are trei camere principale de 12 megapixeli, cinci și doi megapixeli. În mod surprinzător, această combinație de hardware nu se poate afla în spatele imortalizărilor unor clipuri 4K.

Micuțul se ascunde în spatele unui ecran Full HD 1080p de 6,2 inci cu o rezoluție nativă Full HD+. Rulează Android Pie 9.0, cu 6GB RAM și o memorie internă de 128GB asistată de un cadr microSD. Creierul întregii afaceri este un MediaTek Helio P70. Încărcarea se face prin USB-C. Prețul este necunoscut, dar în magazine va juange în luna iunie a acestui an.