Acțiunea din John Wick 3 este explozivă în primul trailer: Ce se înâmplă în noul capitol

Povestea lui John Wick se va bucura în curând de un nou episod. Noul film va fi intitulat John Wick Chapter 3 Parabellum.

Ar fi trebuit să fie vorba de o poveste de sinestătătoare pe care o vezi o dată și o uiți în 10 minute. Primul John Wick lansat în 2014 a generat însă un interes atât de mare din partea publicului, încât munca la o continuare a început imediat, iar noul film a reușit să nu dezamăgească fanii.

După al doilea film din 2017, în acest an vom vedea un nou John Wick pe marile ecrane regizat de același Chad Stahelski ca în cazul primelor două pelicule. Scenariul cade în sarcina lui Derek Kolstad care a fost implicat de asemenea în redactarea poveștii pentru John Wick și John Wick Chapter 2.

Momentan, până la această oră, nu se cunosc foarte multe detalii despre intriga noului film, dar distribuția se anunță a fi una memorabilă. În plus, fanii vor aprecia cu siguranță regăsirea micilor particularități care fac un film John Wick atât de special din atât de multe puncte de vedere.

Un lucru este însă sigur, din momentul în care s-a încheiat acțiunea sau povestea spusă în John Wick 2, va continua povestea cu Chapter 3 Parabellum. La momentul respectiv, personajul interpretat de Keanu Reeves tocmai fusese excomunicat din organizația de assini care l-a format. Din nou, există o recompensă pe capul său și o mulțime de criminali pricepuți încearcă să-l prindă.

Acțiunea filmului se desfășoară în New York, unde Wick își vânează inamicii pe rând pentru a prevenit efortul acestora de a-l asasina. Laurence Fishburne și Ian McShane își vor reitare rolurile din filmele anterioare, iar Halle Berry va fi atașată francizei pentru prima dată.

Premiera filmului John Wick Chapter 3 Parabellum este programată să ajungă pe marile ecrane din fiecare colț al mapamondului pe data de 17 mai.

Alexandru Puiu
06:30 18.01.2019
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video