John Wick 3 primește primul teaser trailer ca să-ți crească tensiunea

John Wick 3 primește primul teaser trailer ca să-ți crească tensiunea

Mai avem de așteptat un an până la lansarea noului John Wick 3. Cu toate acestea, cel mai nou film de acțiune cu Keanu Reeves în rolul principal a beneficiat de primul teaser pe Twitter.

Primul film John Wick a surprins pe toată lumea în 2014, când Keanu Reeves a revenit la genul care l-a consacrat în urmă cu 15 ani. De la Matrix din 1999, Reeves nu a mai făcut valuri într-o franciză încărcată de acțiune. În John Wick a jucat însă un rol foarte bun pornind de la un scenariu cât se poate de original. Pelicula a fost atât de profitabilă, încât în 2017 am avut parte de o continuare la fel de interesantă – John Wick: Chapter 2.

Nu se știe dacă John Wick 3 va fi ultimul film din serie, dar au început de ceva timp filmările la el, iar pelicula se anunță a fi una cel puțin la fel de spectaculoasă precum primele două lung metraje. Intitulat John Wick 3: Parabellum, filmul va avea premiera pe 17.05.2019.

La fel ca celelalte pelicule din serie, va fi regizat de Chad Stahelski, pornind de la un scenariu de Derek Kolstad. Cu alte cuvinte, va avea aceleași ingrediente și nu are nici un motiv de ce să nu fie la fel de impresionant.

Ca referință, Chad Stahelski și-a făcut debutul regizoral cu primul John Wick, deși a lucrat în industrie în domeniul cascadoriilor încă din 1993.

[readmore]

Noul teaser pe care îl poți vedea mai jos nu include detalii referitoare la povestea filmului, dar face o treabă bună în a-ți trezi interesul pentru viitorul lung metraj. În altă ordine de idei, fanii John Wick vor mai avea parte de conținut din același univers fictiv într-un serial intitulat The Continental ce va fi produs de Starz și s-ar putea să aibă premiera înainte de finele acestui an.