Absolvent de facultate la 9 ani: ce vrea să facă în viață

Absolvent de facultate la 9 ani: ce vrea să facă în viață

Ar putea fi cel mai tânăr absolvent de facultate, dar copilul în vârstă de doar 9 ani are deja plănuri mărețe pentru viitor. Absoarbe informații noi ”ca un burete”.

În cazul unui copil de 9 ani, se pare că viitorul lui este deja destul de clar. Știe foarte bine ceea ce își dorește pe viitor și a făcut deja câțiva pași importanți în atingerea țelurilor sale. Considerat ca fiind un geniu, Laurent Simmons lucrează acum la lucrarea de licență pe care ar trebui să o prezinte în luna decembrie a acestui an.

La doar 9 ani, Laurent Simmons termină imediat Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universității Tehnologice din Eindhoven. S-a specializat pe inginerie electrică și este optimist că toate cunoștințele acumulate îl vor ajuta pe partea de echipamente medicale.

Dacă nu era evident, specializarea pe care micuțul și-a ales-o la Universitatea din Eindhoven este una grea chiar și pentru studenții cu vârsta normală, de aproximativ 20 de ani. Cu toate acestea, profesorii micuțului îl descriu ca fiind ”pur și simplu extraordinar”. În decembrie, Laurent va termina licența și are planuri mari. Vrea să se înscrie la doctorat pe aceeași specializare, deși urmează să-și continue studiile e și în zona medicală.

În prima fază, părinții micului geniu, Lydia și Alexander, au spus că nu au luat în serios spusele bunicilor lui Laurent, atunci când aceștia le-au spus că băiatul lor are un dar aparte. Dar, profesorii l-au supus la anumite teste pentru a afla cât de genial este micuțul. Aceștia au concluzionat că Laurent este ca ”un burete care absoarbe toată informația”.

Masa sa, Lydia, are o posibilă explicație pentru abilitățile intelectuale ale micuțului. Este de părere că se datorează consumului generos de pește din timpul sarcinii. În privința stilului de a-l educa, părinții lui Laurent încearcă să nu-i impună niciodată ce să facă. Când va ajunge adult, geniul de doar 9 ani și-a propus să dezvolte organe artificiale. Până atunci, vacanța de după prezentarea licenței este planificată în Japonia.

Citește și:
Sursa: Hotnews
Etichete: