20 sept. 2019 | 12:03

5 modele Dacia Duster care te fac să zici: „N-o să existe niciodată așa ceva”

ACTUALITATE
5 modele Dacia Duster care te fac să zici:

Dacia, pe cât de bine se descurcă la vânzări, pe atât de prost stă la curaj. Nu ai nicio mașină prea curajoasă în toată linia de produse a companiei. Cum ar fi însă ca Duster să devină un fel de vehicul de testare? Ideile sunt deja pe piață, după cum ne-au arătat diverși oameni.

Această săptămână a fost marcată de știrea conform căreia, în sfârșit, e scoasă la vânzare Dacia Duster Black Collector. Este o mașină de serie limitată: doar 500 de unități. Acest model a fost prezentat în iunie, la Paris, și doar în Franța va fi vândut. Ce nu s-a știut până acum a fost prețul: aproape 19.500 de euro.

Cum ar fi însă dacă Dacia ar experimenta mai mult cu Duster? Sunt câteva modele pe care le-am găsit și pe care compania ar trebui să le ofere

5 modele Dacia Duster care arată așa cum ai vrea o mașină

Dacia Duster GT

Duster GT

Creația de mai sus este a lui Tamás Samók. El își semnează creațiile cu X-Tomi Design. Despre modelul pe care îl vezi aici a spus că lipsește o mașină sport în portofoliul Dacia. Așa că a creat una.

Dacia Duster personalizat

Duster Stepway

Pe cât de mult a dezvoltat Renault seria Stepway, pe atât de ferit de ea a fost Duster. Dar cum ar fi? O Dacia Duster Stepway cu elemente de personalizare a caroseriei ca să simți că ai cu totul altă mașină.

Dacia Duster concept raliu

Un concept aproape imposibil: Duster pentru cele mai tari curse

Creația de mai sus este a lui Rostislav Prokop, animator și designer 3D. Din ceea ce știi că e SUV, el a scos o mașină pe care s-o bagi în cele mai nebune curse și chiar să ai succes cu ea. Și să fie, eventual, 4×4.

Dacia Duster concept

Andrus Ciprian alias „cipriany” / Deviant Art

Ce vezi mai sus ar putea fi lejer un înlocuitor de Jeep. Creatorul și-a imaginat un Duster „dur”. E pregătit de munte, de mare, dar și de oraș. Are lumini suplimentare, anvelope pe măsură și, per total, e un autoturism care îți dă senzația că rezistă la orice.

Dacia Duster cu trei usi

În două uși, superb

Cum ar arăta cea mai cool Dacia? Un Duster în trei uși. Așa ceva sigur ai vrea în dauna unui BMW sau Mercedes. Iar Renault ar trebui să ia în calcul așa ceva, chiar dacă îl lansează ca un crossover.