Zombieland 2 a fost confirmat. Ce vei vedea în noul film

Zombieland 2 a fost confirmat. Ce vei vedea în noul film

Zombieland a fost un film surprinzător de amuzant cu zombi lansat în 2009. Regizorul peliculei originale și actorii principali se vor reuni pentru Zombieland 2 în 2019.

Dacă ai văzut pelicula lui Ruben Fleischer din 2009, este foarte probabil să-ți fi rămas în memorie datorită unor particularități deosebite. Departe a de a fi primul film cu zombi care strecoară câteva glume într-un scenariu de horror, Zombieland a calculat media perfectă între umor și scene încărcate de tensiune.

Între timp, Ruben Fleischer a fost responsabil de Gangster Squad, 30 Minutes or Less și iminentul Venom cu Tom Hardy. Listei se adaugă câteva seriale, precum Superstore sau Santa Clarita Diet. Scenaristul Zombieland a fost reponsabil de Deadpool și Deadpool 2, în cazul în care ai văzut câteva similarități din prisma tipului de umor.

Întreaga echipă din spatele filmului original a confirmat că își va reuni forțele încă o dată pentru Zombieland 2. Cei de la Hollywood Reporter au fost primii care au obținut această informație și pare să fie de încredere. Pelicula a apărut deja pe pagina de IMDb a regizorului și scenariștilor.

Producția la Zombieland 2 va începe în luna ianuarie 2019, iar dacă lucrurile vor evolua cum trebuie, produsul final ar trebui să ajungă în cinematografe în octombrie 2019. Zombieland 2 îi va reuni pe marele ecran pe Emma Stone, Woddy Harrelson, Jesse Eisenberg și Abigail Breslin. Premiera noului film va fi foarte aproape de aniversarea a zece ani de la Zombieland.

Detalii precise despre intriga filmului nu se cunosc momentan, dar se pare că povestea ne va plimba ”de la Casa Albă până în inima americii, în timp ce grupul se luptă cu un nou tip de zombi ce au evoluat de la primul film, cât și cu câțiva supravițuitori umani noi.”

Primul film a fost un succes răsunător la momentul respectiv, iar indicii legate de o continuare au existat din totdeauna, dar nu s-a mai materializat nimic pe marginea subiectului, până acum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: