Încercarea disperată a Sony ca să-ți aducă aminte că face și telefoane

Încercarea disperată a Sony ca să-ți aducă aminte că face și telefoane

Sony s-ar putea să fi ieșit de mult timp de pe lista priorităților tale în materie de telefoane mobile, dar cu iminentul Xperia XZ4 s-ar putea să facă un pas important în direcția corectă.

La ora actuală, piața de mobile este dominată de doar câțiva jucători. Deși numărul creatorilor de telefoane nu a fost niciodată mai mare decât acum, cei mai mulți dintre noi optează pentru Samsung, Apple, Huawei și, eventual, Nokia. HMD a făcut o treabă foarte bună cu revigorarea brandului finlandez.

Sony încearcă din nou să facă valuri în industrie cu un iminent smartphone premium intitulat Xperia XZ4.

Sony Xperia XZ4 end

După cum se poate vedea în imaginile alăturate, prin intermediul Xperia XZ4, Sony se aliniază la tendințele din piață. Dacă zvonurile apărute pe MySmartPrice.com se materializează, acesta va fi primul telefon al japonezilor dotat cu trei camere principale.

Până acum, Sony a lansat aproape exclusiv telefoane cu o singură cameră principală, chiar și în cazul seriei sale de top. Singurele excepții de la regulă au fost Xperia XZ2 Premium și Xperia XA2 Ultra. Primul are un senzor de 19 megapixeli color și un al doilea senzor de 12 megapixeli alb-negru. În privința Xperia XA2 Ultra, terminalul respectiv are două camere frontale pentru selfie-uri spectaculoase.

Sony Xperia XZ4 va avea trei camere principale ascunse în spatele unui panou ce pare să fie de 6,5 inci, cu o ramă inexistentă pe laterale și o buză destul de generoasă în partea de sus și de jos a ecranului. Raportul de aspect alungit pare să fie mai mare decât 19,5:9, dar vom afla cu siguranță abia după lansare.

În privința dimensiunilor, pare să aibă 72,4 milimetri cu o înălțime de 166,9 milimetri. Grosimea se rezumă la 8,2 milimetri cu o mică discrepanță în dreptul camerei până la 9 milimetri. Nu are un senzor de amprentă pe spate, dar s-ar putea să fie strecurat unul în butonul de pornire de pe lateral.

Sony Xperia XZ4 nu va veni cu o mufă de căști și se va rezuma la un singur port USB C pentru încărcare și transfer de date. Lansarea sa este programată pentru MWC în februarie 2019.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI