După Xiaomi Mi Mix 3, Meizu Note 8 este chinezăria săptămânii

După Xiaomi Mi Mix 3, Meizu Note 8 este chinezăria săptămânii

Chinezii se află într-o competiție acerbă pentru a face valuri în piața de mobile, iar cea mai recentă dovadă a acestei realități vine de la Meizu cu ocazia lansării noului Meizu Note 8.

La scurt timp după ce Xiaomi a făcut valuri la nivel global cu primul telefon dotat cu 10 GB RAM, cei de la Meizu au decis să vină la înaintare cu propriul smartphone competitiv. Terminalul din imaginile alăturate nu este un vârf de gamă, dar are tot ce-i trebuie pentru a reprezenta o alternativă interesantă la alte terminale mainstream din ultimele luni.

O nouă chinezărie cu personalitate, smartphone-ul celor de la Meizu se încadrează în doar 165 de euro și va ajunge în magazine începând cu luna viitoare. Acesta are câteva particularități în comun cu Meizu X8, dar este un pic mai ieftin. Pe de altă parte, are aceleași camere principale combinate cu un ecran un pic mai mare și o baterie mai generoasă.

Noul gadget este construit în jurul unui ecran cu diagonala de 6 inci fără crestătură în partea de sus. Are un raport de aspect de 18:9 și o rezoluție nativă de 2160 x 1080 pixeli. Contrastul specificat este de 1500:1, în timp ce puterea luminoasă este de 450 niți.

Pe partea de captură, folosește pe spate o combinație între o cameră de 12 megapixeli și o a doua cameră de 5 megapixeli. Senzorul principal este un Sony IMX362 cu pixeli de 1,4 microni și F/1.9. Selfie-urile vor fi imortalizate cu o cameră de 8 megapixeli cu F/2.0, aceeași cameră utilizabilă pentru recunoașterea facială. Ca alternativă de securitate, există un cititor de amprente pe spate.

Creierul întregii afaceri este un Snapdragon 632 cu 4GB RAM și o memorie internă de 64GB. Sistemul de operare preinstalat este Android Oreo mascat de interfața proprietară Flyme OS. Meizu Note 8 are un acumulator de 3600 mAh cu un încărcător de 18W pentru încărcare rapidă. Este un pic supărătoare prezența unui port microUSB la bază în 2018, dar măcar este prezent lângă o ieșire standard de căști. Meizu-Note-8-in-Purple

Citește și:
Etichete: