Xiaomi anunță cele mai interesante telefoane ieftine ale momentului

Xiaomi anunță cele mai interesante telefoane ieftine ale momentului

Xiaomi Mi A2 și Xiaomi Mi A2 Lite au fost de multe ori cap de afiș în ultimele luni, dar se pare că au avut în sfârșit parte de o lansare oficială din partea chinezilor.

În cazul în care ai dezvoltat o fascinație pentru cele mai ieftine telefoane din portofoliul Xiaomi, te vei bucura să afli că au avut parte de o lansare oficială și ar trebui să ajungă în magazinele de la noi înainte de finalul lunii acestei luni. Unii comercianți locali s-au grăbit deja să le includă la precomandă de aproximativ o săptămână, dar acest detaliu contează mai puțin.

Important este că Xiaomi Mi A2 și Mi A2 Lite ar putea fi cele mai ieftine aparate cu o versiune completă de Android curat, direct de la Google. În plus, aceste gadgeturi fac parte din programul Project Treble, o confirmare suplimentară a faptului că vor primi actualizări ale sistemului de operare într-o manieră similară cu telefoanele Pixel de la Google.

Un upgrade important față de modelel de acum un an, Xiaomi Mi A2 este semnificativ mai sprinten, în timp ce versiunea Lite incorporează o baterie mult mai generoasă.

Toate detaliile referitoare la noile telefoane Xiaomi le știam deja. Xiaomi Mi A2 este construit într-o carcasă de aluminiu și se ascunde în spatele unui panou IPS de 5,99 inci protejat cu Gorilla Glass 5 și o rezoluție nativă de 1080 x 2160 pixeli. Camera frontală utilizează un senzor Sony IMX376 de 20 de megapixeli.

Camera principală are același senzor de 20 de megapixeli și un senzor adițional de 12 megapixeli. Acesta din urmă este mai luminos cu F/1.75 diafragmă și pixeli de 1,25 micrometri.

La interior, ascunde o combinație între un Snapdragon 660, 4GB sau 6GB RAM și un spațiu de stocare de la 32GB până la 128GB, în funcție de buget. Acumulatorul este de 3000 mAh, iar telefonul va putea fi cumpărat în culorile negru, albastru, roșu și auriu roze.

Prețul de pornire este de 250 de euro pentru 4GB RAM/32GB spațiu și ajunge până la 350 de euro pentru 6GB RAM/128GB spațiu.

Xiaomi Mi A2 Lite folosește un procesor Snapdragon 625 și incorporează un breton în partea de sus și un raport de aspect de 19:9. Bateria sa este de 4000 mAh. Ecranul are 5,84 inci cu o rezoluție Full HD+. Camera frontală este de 5 megapixeli, în timp ce pe spate are două camere, de 12, respectiv 5 megapixeli.

În funcție de buget, vei putea opta pentru 3GB RAM și 32GB de spațiu sau 4GB RAM și 64GB de spațiu. Prețul de start este de 180 de euro, în timp ce varianta de top sare până la 230 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI