Xiaomi Mi A2 Lite face minuni la un preț mai mic decât se credea inițial

Xiaomi Mi A2 Lite face minuni la un preț mai mic decât se credea inițial

Xiaomi Mi A2 Lite este fratele mai accesibil al telefonului Xiaomi Mi A2 și, deși nu a avut parte de un eveniment oficial de lansare, a apărut deja pe Ali Express și poate fi cumpărat.

Xiaomi Mi A1 lansat în urmă cu aproximativ un an a făcut valuri pe întregul mapamond cu performanța sa peste medie la un preț mai mic de 1000 lei. În speranța că succesul va fi repetat, chinezii lucrează de câteva luni la o continuare pentru terminalul cu pricina și mai multe zvonuri referitoare la Xiaomi Mi A2 au început să circule pe internet.

Spre surprinderea celor care au își doreau o versiune și mai ieftină a aparatului cu pricina, în urmă cu aproximativ o săptămână, am aflat primele detalii despre Xiaomi Mi A2 Lite. 

Din motive greu de înțeles, Xiaomi Mi A2 Lite a ajuns pe Ali Express și poate fi comandat fără nici un fel de probleme în două variante, exact cum se credea inițial. În funcție de buget, poți opta pentru o versiune cu 3GB RAM și o memorie internă de 32GB sau 4GB RAM și o memorie internă de 64GB.

Conform zvonurilor, prețul de vânzare pentru Mi A2 Lite ar fi trebuit să graviteze destul de aproape de 300 de dolari. În realitate, versiunea mai ieftină costă 190 de dolari, în timp ce modelul mai sprinten sare la doar 210 dolari.

Dacă s-ar crea un clasament internațional, acesta are mari șanse să fie cel mai ieftin telefon cu 4GB RAM și două camere principale.

În ceea ce privește restul specificațiilor, dispozitivul este construit în jurul unui panou de 5,84 inci cu un breton în partea de sus și o rezoluție nativă de 1080 x 2280 pixeli. Filmează 4K, iar cele două camere principale au 12, respectiv 5 megapixeli. Acumulatorul este de 4000 mAh, iar creierul întregii afaceri este un Snapdragon 625.

Nu lipsesc sloturile dual SIM și un al treilea locaș pentru un card microSD, dacă te încântă această funcționalitate. Pentru o eventuală achiziție, poți accesa acest link și acest link. Pare să se livreze global.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI