Witcher 3 continuă cu Gwent, un rpg cu cărți precum Hearthstone

Witcher 3 continuă cu Gwent, un rpg cu cărți precum Hearthstone
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
08:02 20.09.2018

Sunt multe motive să fi îndrăgit Witcher 3, unul dintre cele mai bune jocuri lansate în ultimul deceniu. Dacă l-ai terminat, dar te-a încântat universul fantastic al jocului, te poți apuca de Gwent.

Fanii jocului Witcher au primit mai multe vești bune în ultimul an. În primul rând, este îmbucurător faptul că îndrăgita poveste se va reflecta într-un serial pe Netflix. Faptul că personajul principal va fi interpretat de Henry Cavill din Man of Steel este doar cireașa de pe tort.

De ceva timp, a devenit clar că jocul de cărți Gwent din interiorul Witcher 3 va inspira un joc de sine stătător. Nu era foarte clar modul în care te vei putea bucura de el sau când se va lansa oficial, dar tocmai au fost făcute publice respectivele particularități pe Twitter.

În beta, Gwent a putut fi experimentat de către curioși încă din luna iunie 2016. Dacă ai așteptat însă varianta finală a titlului înainte de a te bucura de el, CD Projekt Red a anunțat că va fi disponibilă pe 23 octombrie pe PC. În loc să poată fi achiziționat prin intermediul Steam, îl vei putea cumpăra de pe GoG Store. Aceasta este o veste bună, pentru că nu va fi protejat prin DRM și-l vei putea instala pe mai multe sisteme fără emoții.

Lansarea oficială a Gwent va include o campanie single player foarte interesantă care nu a mai putut fi testată până acum. Este vroba de Thronebreaker: The Witcher Tales. Dezvoltatorul este încântat de legătura puternică a noii campanii cu povestea jocului original Witcher.

Gwent va fi un titlu cross-platform, dar cei care vor să-l joace pe PlayStation 4 sau Xbox One trebuie să mai aștepte până pe 4 decembrie.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI