WhatsApp se schimbă: ce vor face noile moduri ”silențios” și ”vacanță”

WhatsApp se schimbă: ce vor face noile moduri ”silențios” și ”vacanță”

Printr-o serie de actualizări constante, WhatsApp încearcă să se adapteze la cererile publicului larg. În mod evident, nu îți va fi util fiecare update, dar noutățile anunțate pentru următoarea perioadă par a fi foarte interesante.

În cazul în care obișnuiești să treci anumite conversații pe modul silențios, WhatsApp îți va face viața mai ușoară prin sporirea opțiunilor pe care le vei avea la dispoziție.

Dacă ai trecut o persoană sau un grup pe modul silențios, nu vei mai primi notificări pentru mesajele noi din conversația respectivă. Din păcate, numărul de pe icoana WhatsApp se va schimba pentru a-ți atrage atenția în legătură cu noile mesaje. Prin intermediul unei actualizări iminente, vei putea să profiți de noul mod silențios. Odată activat, acesta din urmă va dezactiva modificarea numărului de notificări de pe icoană pentru conversațiile pe care le-ai trecut în prealabil pe mut.

Din păcate, actualizarea detaliată mai sus se aplică doar în cazul posesorilor de terminale cu Android și nu avem nicio estimare vizavi de momentul în care va ajunge pe iPhone. Cel mai probabil, nu ar trebui să dureze mai mult de câteva săptămâni.

Tot la capitolul noutăți desprinse din viitorul WhatsApp, cei de la WABetaInfo au detaliat un mod de lucru intitulat Vacanță. Deși denumirea s-ar putea să te inducă în eroare, este foarte puțin probabil să ghiceși la ce se referă acest mod de lucru, după ce l-ai activat în aplicația de chat.

Modul Vacanță se va aplica mai ales în cazul conversațiilor pe care le-ai trecut în trecut pe modul silențios și le-ai arhivat. La ora actuală, dacă primești un mesaj nou într-o conversație arhivată, se va muta automat în fluxul uzual de discuții. Pe viitor, dacă respectiva conversație a fost trecută pe modul  silențios, niciun mesaj nou nu se va reflecta într-o notificare, iar dialogul va rămâne la secțiunea arhivă. Momentan, modul vacanță se află în beta, dar nu ar trebui să dureze foarte mult până când va ajunge la publicul larg.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: