18 oct. 2018 | 16:01

Vivo Z3 este cea mai nouă chinezărie cu finisaje premium

ACTUALITATE
Vivo Z3 este cea mai nouă chinezărie cu finisaje premium

Vivo are un portofoliu de produse foarte complicat, din cauza încercării de a oferi versiuni particularizate pentru fiecare piață în care comercializează telefoane. Noul Vivo Z3 este cel mai recent membru al familiei.

Vivo este cel mai recent producător chinez de mobile care încearcă să facă valuri în alte colțuri ale mapamondului. Doar în ultimele câteva luni, a lansat Vivo V11 pentru piața din China, pentru a-l reîmpacheta după câteva săptămâni în V11 Pro pentru India. Vivo V11i a fost o versiune un pic mai ieftină pentru orice alt colț al mapamondului.

De această dată este vorba de un model nou intitulat Vivo Z3. Acesta are o ramă infimă pe trei dintre cele patru margini ale ecranului, cu mențiunea că, în partea de sus, integrează o crestătură de tip picătură de apă.

Spre deosebire de alte terminale care pot fi achiziționate cu cantități diferite de memorie RAM sau spațiu de stocare, Z3 este disponibil cu două procesoare diferite. În funcție de buget, poți opta pentru o variantă cu un SoC Snapdragon 670 sau un Snapdragon 710.

Vivo Z3 V1813B ascunde în carcasă un octa-core Snapdragon 670 cu două core-uri la 2GHz și celelalte șase tactate la 1,7GHz. Cantitatea de memorie RAM este de 4GB, în timp spațiul de stocare sare până la 64GB. Printr-un card microSD, poate ajunge până la 256GB.

Modelul un pic mai sprinten este Vivo Z3 V1813DA cu un SoC Snapdragon 710. Acesta are două nuclee tactat la 2,2 GHz. Cantitatea de memorie RAM este de 6GB, în timp memoria internă poate fi de 64 sau 128GB.

Pentru partea de captură, telefonul de 6,3 inci cu un panou LCD Full HD+ folosește două camere principale de 16, respectiv 2 megapixeli. Selfie-urile vor avea 12 megapixeli. Acumulatorul este de 3315 mAh și, în mod surprinzător, se încarcă prin microUSB.

Micuțul poate fi achiziționat cu trei tipuri de finisaje, Starry Night, Aurora Blue sau Dream Powder. Prețul începe de la 230 de dolari și ajunge până la 330 de dolari pentru modelul de top. Toate sunt disponibile pentru comandă pe site-ul producătorului. 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele