Yahoo Messenger are un urmaș: Yahoo Together este pentru discuții tematice în grup

Yahoo Messenger are un urmaș: Yahoo Together este pentru discuții tematice în grup

După încetarea suportului pentru Yahoo Messenger, mulți au crezut că Yahoo a renunțat complet la ideea unei aplicații de chat, dar tocmai a lansat Yahoo Together.

Nu era nimeni în criză de aplicații de chat, dar cei de la Yahoo sunt de părere că anii de experiență obținuți prin optimizarea Yahoo Messenger pot fi folosiți într-un scop nobil. Din acest motiv, s-a lansat de curând Yahoo Together.

În ultimii ani, compania americană a trecut prin numeroase transformări și schimbări de management, dar, în mod real, m-aș bucura să dea lovitura cu noul Together. Aplicația de chat detaliată în clipul de mai jos incorporează mai multe funcții interesante și este disponibilă gratuit pentru iPhone și Android.

Spre deosebire de o aplicație obișnuită de chat care este construită în jurul interlocutorilor, urmașul lui Yahoo Messenger utilizează subiectul conversației pentru a diferenția istoricul tău de dialoguri. Practic, poți să ajungi să porți trei, patru discuții cu aceleași persoane, dar una este despre viitoarea vacanță petrecută împreună, a doua este despre iminenta aniversare a unui prieten comun, iar cea din urmă reprezintă doar un loc în care împărtășiți glume, clipuri amuzante și meme. Dacă vrei să sporești gradul de eficiență al efortului la locul de muncă, conversația cu glume o poți trece pe modul silențios, pentru a nu mai fi notificat în privința mesajelor noi.

Tot la capitolul particularități care fac diferența, Yahoo Together funcționează ca o platformă facilă de partajare a fișierelor pentru membrii unui grup. Poți să postezi orice fișier într-o librărie comună cu funcție de căutare, pentru a găsi ceea ce cauți fără să faci scroll la infinit printre toate replicile aruncate în cadrul unui dialog virtual. În Together, poți atașa notificări și programări în calendar pornind de la o replică a unui interlocutor, dacă nu vrei să uiți de o aniversare de peste o săptămână sau o întâlnire importantă de peste trei zile.