Un iPhone a căzut din avion: cum l-au găsit după

Un iPhone a căzut din avion: cum l-au găsit după

Dacă ai evitat până acum achiziția unui iPhone din cauza anduranței reduse, s-ar putea să te încânte această știre provenită din Statele Unite.

De cele mai multe ori, diverși producători de carcase pentru o anduranță sporită crează scenarii în care se pot lăuda cu performanța accesoriilor din portofoliu. De această dată însă, nu a fost vorba de un set de circumstanțe premeditate.

Un grup de prieteni din localitatea Ames, statul Iowa s-au dus într-o plimbare cu un avion vintage de agremenet pentru două persoane. Acelea nu zboară la înălțime foarte mare și poți în orice moment să rabatezi un geam pentru un pic de aer de la câteva sute de metri, cel mult 1.000 de metri altitudine.

Respectivul geam rabatabil nu este însă pentru a-ți scoate telefonul la aer, dar se pare că unul dintre cei care zburau a decis că este o idee bună.

În doar câteva momente, telefonul lui Sarvinder Naberhaus i-a căzut din mână. Tânăra încerca să imortalizeze câteva fotografii, la scurt timp după decolare, la o înălțime de aproximativ 300 de metri.

Realist vorbind, era puțin probabil să-ți mai poți utiliza gadgetul după respectivul eveniment, dar se pare că proprietara aparatului a avut noroc.

La scurt timp după ce au aterizat, a încercat să folosească Find my iPhone pentru a-și localiza terminalul. Prima tentativă fost nereușită. Câteva minute mai târziu, înainte să-l treacă la pierderi, a repetat procedura și mecanismul de localizare nativ pe orice terminal Apple a dat rezultate.

Locația gadgetului a fost identificată cu precizie elvețiană, iar telefonul a fost găsit într-o zonă cu iarbă destul de înaltă. În mod surprinzător, iPhone-ul a fost în regulă și arată impecabil, fără nici o zgârietură.

Cel mai probabil, dacă ar fi căzut într-o zonă cu ciment, deznodământul întregului eveniment ar fi fost cu totul altfel, iar telefonul s-ar fi demontat ca un puzzle.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: