Ultimul eveniment Apple pentru 2018 are o dată exactă

Ultimul eveniment Apple pentru 2018 are o dată exactă

După câteva luni de speculații pe marginea lansării unor noi sisteme și tablete, Apple a anunțat data ultimului eveniment programat pentru acest an.

Evenimentul de la începutul lunii septembrie, pentru lansarea de noi iPhone-uri, a devenit unul tradițional pentru compania americană. Majoritatea pasionaților de tehnologie știu cu exactitate perioada în care gigantul american anunță noi smartphone-uri pentru ultimul trimestru al anului. Ocazional, în același context, Tim Cook a dezvăluit un model nou de iPad sau, la fel ca în 2018, un Apple Watch.

Deși te-ai fi așteptat ca lansarea de noi terminale să fie ultima conferință Apple pentru acest an, se pare că vom avea parte de o surpriză în 2018. Al doilea eveniment al gigantului din Cupertino din această toamnă a fost anunțat sub afirmația There`s more in the making (Se mai lucrează la ceva).

Dacă zvonurile se dovedesc a fi adevărate, în cadrul evenimentului programat pentru 30 octombrie, americanii vor anunța o serie actualizată de tablete iPad Pro. De la deschiderea noului sediu Apple din Cupertino, acesta va fi primul eveniment ce nu avea loc în Apple Park. În schimb, se va desfășua în sala de teatru a Academiei de Muzică din Brooklyn, New York.

Ca de fiecare dată, mesajul inclus de Apple în invitația de la eveniment este unul cât se poate de criptic. Ne putem arunca la niște presupuneri vizavi de semnificația afirmației ”There`s more in the making”, dar probabilitatea să avem dreptate este una destul de mică.

În orice caz, speculațiile recente ne fac să credem că vom vedea noi iPad-uri anunțate la eveniment, iar acestea vor incorpora prima schimbare semnificativă la capitolul design în câțiva ani. Marginea ecranului ar trebui să fie semnificativ mai subțire și, pentru prima oară, vom vorbi de autentificare prin Face ID pe o tabletă Apple. Un urmaș pentru bătrânul MacBook Air care nu a mai fost actualizat din 2015 este de asemenea pe lista de posibilități.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: