True Detective ajunge la sezonul 3 și îți crește tensiunea încă din trailer

Primul sezon din True Detective a fost unul dintre cele mai apreciate show-uri de la TV din ultimul deceniu, iar antologia va continua în 2019 cu sezonul al treilea.

True Detective a început în 2014 cu un sezon creat de Nic Pizzolatto, același scenarist care s-a aflat în spatele lung metrajului Cei șapte magnifici și The Killing. Pentru primul sezon al show-ului HBO a fost nominalizat la două premii Emmy, din poziția de scenarist și producător.

Per ansamblu, True Detective s-a bucurat de patru nominalizări la Globul de Aur, șapte nominalizări la Premiile Emmy și cinci premii Emmy câștigate.

Din cauza faptului că cel de-al doilea sezon a fost departe de a se bucura de același entuziasm din partea criticilor, producția la un al treilea sezon a fost întreruptă pe termen nelimitat. Prea puțini au crezut că va mai exista vreodată True Detective, în contextul în care sezonul doi a avut premiera în 2015 și ne apropiem de finalul lui 2018.

Ca o surpriză interesantă, HBO a publicat pe YouTube primul teaser trailer pentru al treilea sezon din True Detective. Din câte se pare, acesta va avea premiera în 2019, iar distribuția va fi condusă de Mahershala Ali.

Câștigătorul premiului Oscar pentru performanța sa din Moonlight, Ali a devenit popular după ce a jucat câteva sezoane în House of Card, pentru care a și fost nominalizat la un premiu Emmy.

Nic Pizzolatto va reveni în poziția în creator și scenarist al show-ului. Acțiunea sezonului trei din True Detective se va petrece în Ozark, unde un detectiv cu numele Wayne Hays învestighează dispariția unei fetițe. În prima etapă, cazul pare să fie o răpire aparent uzuală, dar nu durează mult până când evenimentele iau o turnură sinistră.

Sentimentul general este că tonul serialului se apropie foarte mult de cel din primul sezon care a fost regizat de Cary Fukunaga. Din păcate, Fukunaga nu va reveni în acest proiect pentru că este responsabil de Maniac al celor de la Netflix. 

17:55 28.08.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video