Titans ajunge pe Netflix: ce trebuie să știi despre serialul DC

După ce au renunțat la multe dintre serialele produse în colaborare cu Marvel, cei de la Netflix se pare că se orientează către universul DC pentru doza de super eroi.

Au trecut doar câteva săptămâni de când Netflix a anunțat întreruperea realizării de noi sezoane pentru Iron Fist, Luke Cage sau Daredevil. Cel mai probabil, acele decizii au fost legate de iminenta lansare a unui serviciu de streaming Disney care va avea exclusivitate asupra distribuției de conținut produs de Marvel și Lucas Films. Practic, toate filmele Star Wars și producțiile cu super eroi care au depășit numeroase recorduri de profitabilitate în ultimul deceniu vor fi servite doar de către platforma Disney.

DC și-a lansat propriul serviciu de streaming cu numele DC Universe. Acesta nu este disponibil la scară globală, dar include câteva producții originale interesante, pe lângă trilogia The Dark Knight, Suicide Squad, Man of Steel și nu numai.

Printre show-urile pe care le găseai doar pe DC Universe, se numără Titans. Încercând să-și recupereze un pic din investiție, mai ales din teritoriile în care oricum nu puteai să accesezi serviciul de streaming cu pricina, DC a decis să licențieze Titans celor de la Netflix. Ca urmare, dacă aveai o curiozitate vizavi de show-ul original cu pricina, ți-o vei putea potoli pe cea mai populară platformă online pentru filme și seriale.

Ca referință, Titans este bazat pe franciza de benzi desenate Teen Titans, dar nu este nici pe departe destinat copiilor amatori de desene animate. Serialul realizat pentru DC Universe are un ton mai întunecat, personaje mai agresive și un grad sporit de violență și înjurături. Este greu de estimat dacă te-ar putea încânta, dar trailerul de mai sus s-ar putea să te ajute să-ți formezi o opinie despre el.

Portarea serialului Titans de pe DC Universe pe Netflix reprezintă un mijloc de promovare pentru o platformă de streaming a cărei utilitate nu este foarte evidentă pentru majoritate internauților.

Citește și: