Google Pixel 3 își supără posesorii cu noi probleme jenante

Google Pixel 3 își supără posesorii cu noi probleme jenante

Terminalele Google Pixel 3 s-au bucurat de review-uri pozitive de la critici, dar la câteva luni după lansare, se pare că utilizatorii întâmpină o serie de probleme cu ele.

Încă de la prima serie de telefoane Google Pixel, a devenit evident că viața gigantului din Mountain View ca producător de mobile nu va fi una foarte ușoară. La momentul respectiv, foarte mulți utilizatori s-au plând de diverse probleme atât la nivel hardware, cât și software. Situația nu a devenit semnificativ mai roz odată cu lansarea Pixel 2 și nici recent anunțatul Pixel 3 nu este perfect.

Cele mai recente plângeri legate de probleme de funcționalitate ale Google Pixel 3 se regăsesc într-o serie de postări pe Reddit și nu par să fie puține. Câțiva utilizatori au început să se plângă în legătură cu un fenomen ciudat care apare pe ecran. Aparent, ecranul începe să clipească brusc, doar doar pe jumătate din suprafața sa. O parte a panoului pare să aibă dusă luminozitatea la extrem, în timp ce partea cealaltă își păstrează setările implicite și rămâne întunecat, în comparație.

Cel mai probabil, fenomenul este unul cauzat de software, având în vedere că majoritatea rapoartelor pe marginea acestui fenomen au venit după actualizarea de securitate publicată în primele zile ale acestei luni – November 2018 Security Update. Unii au speculat că s-ar putea să aibă legătură cu senzorul de lumină ambientală sau cu senzorii de proximitate care îți sting ecranul în momentul în care îl duci la ureche. Google nu a oferit un comuncat de presă pe marginea subiectului, dar se pare că a înlocuit cel puțin un smartphone afectat de problema de mai sus.

A doua problemă ce afectează utilizatorii de Google Pixel 3 a fost raportată de cei de la Android Police și se reflectă în ștergerea mesajelor recente din senin. Problema a apărut tot după actualizarea lansată în urmă cu câteva zile. Rămâne să vedem în cât timp se va remedia fenomenul și dacă afectează doar câteva persoane sau numărul celor care suferă pe marginea subiectului este stufos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: