Energizer îți amintește că pot exista și telefoane bune cu baterii mari

Energizer îți amintește că pot exista și telefoane bune cu baterii mari

Dacă îți este dor de anii în care nu trebuia să alergi în fiecare zi după un încărcător la telefon, Energizer a lansat câteva smartphone-uri pentru tine.

În ultimul an, producătorul de baterii Energizer a dezvăluit mai multe terminale interesante, unele mai capabile decât altele. Pentru că asociem însă brandul american cu acumulatori de calitate, majoritatea telefoanelor noi se laudă cu autonomie de invidiat.

Pentru a continua trendul început în urmă cu ceva timp, Energizer a anunțat mai multe linii de aparate în ultima săptămână. Acestea sunt intitulate Power Max, Hard Case și Energy. După cum era evident și din titlu, Hardcase pune accent pe anduranță, în timp ce Power Max se mândrește cu cea mai îndelungată perioadă departe de priză. Una peste alta, toate au o baterie mai mare decât majoritatea terminalelor din piață.

În centrul atenției este Energizer Power Max P600S, cu un design care s-ar putea să-ți aducă aminte de Galaxy S8 sau S9 de la Samsung. Cel mai atrăgător dintre toate telefoane dezvăluite de americani, P600S ascunde la interior un acumulator de 4500 mAh într-o carcasă care nu depășește 190 de grame.

Partea de procesare în cazul său este asigurată de un SoC MediaTek Helio P25 cu 6GB RAM și o memorie internă de 64GB. Ecranul de 5,99 inci are un raport de aspect de 18:9 și o rezoluție nativă de 1080 x 2160 pixeli. În privința camerelor, are două pe spate de 13, respectiv 5 megapixeli. Sistemul de operare preinstalat este Android 7.0.

energizer Power Max P550SPower Max P550S nu este la fel de frumos sau de sprinten, dar are un acumulator și mai mare la interior, de 5000 mAh. Partea de procesare este asigurată de un MediaTek MT6737, 2GB RAM și o memorie internă de 16GB. Camera principală este 13 megapixeli, în timp ce ecranul IPS de 5,5 inci se rezumă la 1280 x 720 pixeli.

La capitolul terminale de vorbit, Energizer a anunțat noul PowerMax P20 cu 4000 mAh. Acesta din urmă are doar 4MB de RAM și un procesor Spreadtrum SC6531E. Camera este de 3MP.Energizer Power Max P20 usb nou

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: