Telefoane Digi Mobil cu plata în rate direct la operator

Telefoane Digi Mobil cu plata în rate direct la operator

Digi Mobil are de ceva timp telefoane în rate, dar prin ING Bank. Între timp, a trecut la rate directe și are câteva telefoane în ofertă.

Sistemul de rate Digi Mobil de până acum era prin ING Bank și se numea „ING Acum”. Încă e valabil. Condițiile sunt: 24 de rate egale, fără dobândă, incluse în factura Digi Mobil și telefoanele vin cu abonament Optim. Pe lângă această opțiune, ai rate direct la operator.

Campania se numește „Mereu în avans” și sunt câteva telefoane care te-ar putea interesa. Le iei cu avans minim, uneori zero, în funcție de model, și plătești un avans. Spre deosebire de oferta precedentă, aceasta este exclusiv online. Oferta este disponibilă local, în limitele stocurilor existente, în orașele Brașov, București, Constanța, Iași, Oradea și Timișoara.

Mai trebuie să știi că este adresată clienților existenți Digi cu un serviciu fix instalat și activ cu minimum trei luni anterior momentului achiziționării telefonului mobil.

Din oferta disponibilă acum, care sigur va fi actualizată și cu alte modele, am remarcat Motorola Moto G6 Plus, Samsung Galaxy J3 (2017), Huawei P20 Lite și Samsung Galaxy A6. La Samsung ai și o ofertă separată, cu card microSD inclus.

[readmore]

Prețuri pentru telefoane cu rate la Digi Mobil

  • Motorola Moto G6 Plus: avans 200 de lei și 12 rate a câte 91 de lei (la portare cu abonament). Avans 250 de lei și rată de 87 de lei la portare cu prepay. Sau avans de 460 de lei cu rată de 70 de lei cu număr nou.
  • Samsung Galaxy J3: avans zero și 12 rate a câte 62 de lei (la portare cu abonament). Avans 100 de lei și rată de 54 de lei la portare cu prepay. Sau avans de 150 de lei cu rată de 50 de lei cu număr nou.
  • Huawei P20 Lite: avans 400 de lei și 12 rate a câte 108 de lei (la portare cu abonament). Avans 500 de lei și rată de 100 de lei la portare cu prepay. Sau avans de 800 de lei cu rată de 75 de lei cu număr nou.
  • Samsung Galaxy A6: avans 220 de lei și 12 rate a câte 98 de lei (la portare cu abonament). Avans 270 de lei și rată de 94 de lei la portare cu prepay. Sau avans de 500 de lei cu rată de 75 de lei cu număr nou.
Citește și: