Stick-ul USB de 1 TB e făcut pentru telefonul tău

Stick-ul USB de 1 TB e făcut pentru telefonul tău

Dacă te lovești prea des de notificarea care îți arată că nu mai ai spațiu de stocare, un stick USB de 1 TB e ce ai nevoie ca să scapi de problema asta.

E cu adevărat fascinant modul în care dispozitivele de stocare devin din ce în ce mai mici, în vreme ce capacitatea acestora este într-o continuă creștere.

Un prototip de stick USB creat de SanDisk și expus la CES 2018 continuă tradiția de mai mult spațiu în mai puțin spațiu. Stick-ul nu are dimensiuni mai mari decât unul obișnuit, pe care îl ai deja prin rucsac sau agățat la chei. Pe de altă parte, ai la dispoziție de cel puțin 10 – 20 de ori capacitatea de stocare a unui stick obișnuit.

Un alt aspect important legat de prototipul de stick USB prezentat de SanDisk e faptul că e compatibil cu standardul USB-C. Din ce în ce mai multe dispozitive migrează către acest port, așa că nu va mai dura foarte mult până ce și alte periferice, ca stick-ul de la SanDisk, să adopte acest format. Datorită conectorului USB-C, stick-ul poate fi conectat cu ușurință la telefon. Într-adevăr, nu e foarte practic să îl ții conectat tot timpul, mai ales că n-ai avea loc în buzunar pentru tot aranjamentul.

Pe de altă parte, dacă ai o mulțime de fișiere pe care trebuie să le accesezi rapid și de oriunde, chiar și de pe telefon, un asemenea stick USB e numai bun de avut la purtător. Ar fi bine de știut cât de fiabil este, pentru că n-ai vrea să dai o grămadă de bani pentru 1 TB de stocare pe un stick USB doar ca să îl formatezi de câteva ori și să te trezești cu o eroare.

SanDisk nu a anunțat când va ajunge în magazine stickul și nici cât va costa, așa că rămâne să așteptăm vești în viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: engadget.com