Stick-ul USB de 1 TB e făcut pentru telefonul tău

Stick-ul USB de 1 TB e făcut pentru telefonul tău

Dacă te lovești prea des de notificarea care îți arată că nu mai ai spațiu de stocare, un stick USB de 1 TB e ce ai nevoie ca să scapi de problema asta.

E cu adevărat fascinant modul în care dispozitivele de stocare devin din ce în ce mai mici, în vreme ce capacitatea acestora este într-o continuă creștere.

Un prototip de stick USB creat de SanDisk și expus la CES 2018 continuă tradiția de mai mult spațiu în mai puțin spațiu. Stick-ul nu are dimensiuni mai mari decât unul obișnuit, pe care îl ai deja prin rucsac sau agățat la chei. Pe de altă parte, ai la dispoziție de cel puțin 10 – 20 de ori capacitatea de stocare a unui stick obișnuit.

Un alt aspect important legat de prototipul de stick USB prezentat de SanDisk e faptul că e compatibil cu standardul USB-C. Din ce în ce mai multe dispozitive migrează către acest port, așa că nu va mai dura foarte mult până ce și alte periferice, ca stick-ul de la SanDisk, să adopte acest format. Datorită conectorului USB-C, stick-ul poate fi conectat cu ușurință la telefon. Într-adevăr, nu e foarte practic să îl ții conectat tot timpul, mai ales că n-ai avea loc în buzunar pentru tot aranjamentul.

Pe de altă parte, dacă ai o mulțime de fișiere pe care trebuie să le accesezi rapid și de oriunde, chiar și de pe telefon, un asemenea stick USB e numai bun de avut la purtător. Ar fi bine de știut cât de fiabil este, pentru că n-ai vrea să dai o grămadă de bani pentru 1 TB de stocare pe un stick USB doar ca să îl formatezi de câteva ori și să te trezești cu o eroare.

SanDisk nu a anunțat când va ajunge în magazine stickul și nici cât va costa, așa că rămâne să așteptăm vești în viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: engadget.com