Cel mai nou smartphone fără rame și breton infim vine tot din China

Cel mai nou smartphone fără rame și breton infim vine tot din China

În ultimele luni, am detaliat de mai multe ori speculații referitoare la Nubia Z18. Iminentul telefon se anunță a fi unul foarte atrăgător, cu mult peste ceea ce oferă Apple sau Samsung în materie de design.

În mod realist, nimeni nu știe cu precizie elvețiană cum va arăta Nubia Z18. Terminalul nu a fost lansat oficial până la această oră, dar oficialii brandului deținut de ZTE nu au fost foarte eficienți în a păstra secrete toate particularitățile. Cel mai nou set de zvonuri a fost alimentat de o invitație la eveniment ce poate fi văzută mai jos.

Chiar dacă imaginea nu are o rezoluție foarte mare, este evident ca face referire la un telefon fără margini, cel puțin pe două dintre cele patru margini. Nu este însă exclus să se apropie mai mult de Vivo Nex, decât de Galaxy S9. Textul foarte ambițios în mandarină de pe invitație este ,,Deschide viitorul”.Nubia Z18

Conform unei scheme a aparatului care a ajuns de curând pe internet, viitorul Nubia Z18 va incorpora două camere principale, un senzor de amprentă pe spate și un port USB Type-C pentru încărcare și sincronizarea datelor. Nu de mult, a apărut pe internet o presupusă imagine cu Nubia Z18 conform căruia telefonul are un breton infim în partea de sus a ecranului, doar pentru camera foto/video dedicată selfie-urilor. Dacă se dovedește a fi adevărată acea imagine, din față, dispozitivul se va apropia destul de mult de Essential Phone.

Specificațiile hardware ale Nubia Z18 au fost desprinse dintr-o certificare de pe site-ul autorității chineze TENAA. Cu acea ocazie, am aflat că va folosi același Snapdragon 845 pe care îl vedem în majoritatea telefoanelor de top din ultimele șase luni, cu 6 sau 8GB RAM și 64 sau 128GB de memorie internă. Aparent, se va comercializa în două variante și, în funcție de buget, optezi pentru modelul care te încântă.

Ecranul va avea o diagonală de 5,99 inci cu o rezoluție nativă Full HD+. Cele două camere de pe spate sunt de 24, respectiv 8 megapixeli, în timp ce camera pentru selfie-uri are 8 megapixeli. Sistemul de operare preinstalat va fi Android 8.0 Oreo. Data de lansare este momentan necunoscută, dar nu ar trebui să dureze mai mult de câteva luni.nubia

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: